45
Views

Tabara nationala de sanatate si familie cu motoul „Dragoste si razboi” se va desfasura in perioada 13-20 Iunie 2010 la Hotelul Orizont, situat pe Valea Oltului aproape de Cozia, hotel care va fi inchirat in intregime, cu toate facilitatile: parcare, sauna, sala de fitness, sala de mese, sali conferinta, sala pt masaj, etc. Pentru mai multe informatii referitoare la Hotelul Cozia accesati site-ul www.hotel-orizont.ro .

Pretul orientativ este in jur de 880 de RON de persoana, cu reduceri mari pt copii( vor fi instructori pentru copii). In pret sunt incluse si servicii medicale- masaj, kinetoterapie, ecograf, electrocardiograme, etc. Sunt disponibile 100 de locuri, cu o posibila extensie pana la 120. Pe site-ul www.exposanatate.ro puteti gasi informatii mai detaliate.

Tabara se doreste a fi un concentrat de calitate in privinta programului( excursii la Cozia si pe M-tii Fagaras, Lacul Vidraru, etc), a meniului (cu o selectie de retete vegetariene si cu multe produse oferite de firma Sano Vita), a claselor de gatit, a bucatarilor, a invitatilor, a seminariilor pe teme de sanatate, sociale, spirituale si de familie, a serviciilor medicale (ecograf, masaj, etc), profesor de sport, etc.

Vor fi invitati
* Prof. Univ. Dr. NICOLAE GROSU – specialist educație
* Lector Univ. Dr. DANIEL DUŢĂ – consilier familie
* Dr. LIGIA PURNEA – specialitate medicină de familie, competență ecografie
* NOREL IACOB – scriitor si consilier tineri

Meniul va fi compus dintr-o selectie de retete si produse vegetariene, o buna parte furnizate de firma Sano Vita, vor fi si clase de gatit, consiliere pe teme de sanatate- nutritie, exercitii fizice, kinetoterapie, hidroterapie, etc, sociale- familie, comunicare, tineret, spirtuale.

In program sunt incluse si activitati recreative- iesiri la Muntele Cozia, manastirea Cozia, fosta resedinta a fostului presedinte Ceausescu, lacul Vidraru, manastirea de la Curtea de Arges, Transfagarasanul, va fi un foc de tabara, etc.

Cei care vor sa se inscrie trebuie sa achite un avans de 30% din costul taberei( datele de contact si cele bancare le gasiti pe site-ul www.exposanatate.ro ), restul urmand a fi achitat la sosirea in tabara.

Suntem incredintati ca aceasta tabara va fi o oaza de reimprospatare fizica, sociala si spirituala spre lauda Tatalui cresc. Va asteptam cu drag!

Tabara de sanatate, educatie si familie la Cozia

Despre autor
-