33
Views

Ajuta-i pe copii sa-si vada tatal – Ajutor pentru Nita Stelica Laurentiu

  • Deunăzi vorbeam cu prezbiterul dintr-o biserică pe care o deservesc si, cu lacrimi in ochi, imi spunea despre un caz din biserica noastră – Limpezis, Buzău. Intr-un Sabat, s-a apropiat de unul din micutii bisericii noastre si l-a intrebat: „Ce faci Vlădut?”. Ridicându-si ochii inlăcrimati, Vladut raspunse: „Postesc pentru tata. Vreau sa se facă bine si sa vina la noi acasa”. Si au trecut de atunci câteva saptamâni bune si tata inca nu e acasa. Tata e tot in spital cu un diagnostic ce nu găseste cale de tratament.

Cum a inceput totul?

Acum câtiva ani in urmă fratele Niţă Stelică-Laurenţiu, de 39 ani, in urma unei interventii chirurgicale ce se impunea ramâne fără rinichiul drept. Primeste pentru o perioada tratament cu anticoagulante, nefiind informat ca e necesar sa faca acest lucru pentru toata viata. Intrerupe administrarea de anticoagulante, fapt ce a creat acum complicatii in circuitul sanguin. A fost internat la spitalul Fundeni, Bucuresti si in urma analizelor si investigatiilor facute s-a constatat trombozarea venei cave inferioare pâna la nivelul fosului hil renal drept, defect de umplere central in lumenul venei cave inferioare, venele suprahepatice cu defecte de umplere discontinue, hepatosplenomegalie, lichid de ascita in cantitate mare.

Aceasta stare de lucruri i-a determinat pe medici sa nu poata interveni printr-o metoda chirurgicala. I-a fost transmis ca la noi in tara nu poate fi facuta acesta interventie pentru eliminarea trombozelor si degajarea venei cave.

In acest moment s-a gasit o varianta printr-un specialist ce lucreaza in tara si strainatate. (vedeti anuntul anterior pentru Nita Stelica aici). O clinica din Germania trateaza astfel de cazuri. S-a luat legatura cu ei si pretul cerut este mult peste posibilitatile familiei – 50000 euro.

Familia a reusit pana in momentul de fata sa stranga 20000 euro. Mai e nevoie de mult- 30000 euro. Toti cei care vor sa faca un efort pentru ca niste copii sa se bucure din nou de prezenta si educatia unui tata o poate face donand o anumita suma in urmatoarele conturi

Cont lei: RO51RNCB0096112987590001

Cont euro: RO24RNCB0096112987590002

Conturi deschise la BCR, sucursala Buzau

  • Tel sotie – 0768313460

Tel pastor – 0740830646, 0767361220, pastoradryan@yahoo.com

… multa rugaciune pentru ei.

Mai multe vezi la http://nitastelica.blogspot.com/

http://stelica.webs.com/

Ajutor pentru Nita Stelica Laurentiu, Limpezis, Buzau

| Sanatate, Social |
Despre autor
-