23
Views

Stimati prieteni,

In primul rand multumim lui Dumnezeu, precum si sponsorilor, bisericilor cu care colaboram, prietenilor si sustinatorilor Intercer pentru posibilitatea continuarii acestei activitati!

Va reamintim ca toate materialele de la Intercer sunt gratuite. Intercer este o organizatie non-profit, iar activitatile noastre sunt sustinute prin donatii si sponsorizari de la persoane fizice sau organizatii.

Un apel pentru utilizatorii frecventi ai Intercer


Comparativ cu numarul de vizitatori pe care ii are Intercer (o medie de 60,000 vizitatori unici pe luna), un numar mic de persoane sau organizatii participa la sustinerea activitatii noastre.

Sunt persoane care folosesc website-ul Intercer poate de ani de zile, dar inca nu s-au gandit sau nu au avut posibilitatea sa participe la sustinerea acesteia. Facem un apel special catre aceste persoane. Daca folositi saptamana de saptamana materialele de la Intercer va rugam sa considerati efectuarea unei donatii catre Intercer sau sustinerea printr-un abonament anual. Pagina de donatii Intercer este aici: http://intercer.net/donatii/

Cititi aici articolul special cu apelul pentru utilizatorii frecventi ai Intercer:

Situatia financiara curenta

Publicam mai jos situatia financiara curenta pentru Intercer Romania si Intercer Canada, exprimata in USD.

La sfarsitul lui 2010 am fost in deficit cu $8426 USD fata de bugetul anual necesar pentru Intercer Romania si Canada pe 2010. Am reusit sa acoperim cheltuielile necesare, insa am ramas in urma cu reimbursarea muncii depuse pentru mentinerea si dezvoltarea website-ului (in luna Decembrie 2011 am reusit sa platim din urma pentru luna Aprilie 2011). In conditiile unui buget complet, circa 30% din munca noastra este voluntara, insa datorita deficitului procentul de voluntariat a crescut la peste 40%.

Necesarul lunar pentru Intercer este de $3100 USD.

Suma primita in luna Decembrie 2011 a fost de $5810 USD. Totalul curent pe 2011 este de $26547 (include soldul initial pentru 2011), fata de necesarul de $37200 USD pentru aceasta perioada.

Per total, la sfarsitul lunii Decembrie 2011 suntem in deficit cu $10653 USD fata de bugetul prevazut pentru aceasta perioada din 2011. (fara a lua in considerare deficitul de $8426 USD din 2010)

In luna Decembrie au continuat sa soseasca mai multe sume provenite din redirectionarea a 2% din impozitul pe profit (in Romania).

Multumim sponsorilor nostri principali pentru donatiile substantiale trimise in aceasta luna, cat si celorlalte persoane care au trimis donatii de sfarsit de an. Aceste fonduri ne ajuta sa terminam cu bine 2011 si sa  incepem activitatea in anul 2012.

Conform raportului preliminar pe 2011, soldul initial pentru 2012 este de $3194 USD. Vom publica in lunile urmatoare raportul final pentru anul 2011 dupa incheierea balantelor si bilanturilor contabile pentru Intercer Romania si Intercer Canada.

Raport financiar preliminar Intercer 2011

Raport financiar preliminar Intercer 2011

Puteti gasi detalii privind diferite moduri de a sustine Intercer dand click pe link-urile de mai jos:

Transmite prin Intercer Tv | Promotie bannere | Propune Stiri | Noutati Intercer | Link-uri Intercer | Intercer.mobi | Adventisti romani pe Twitter | Brosuri AF in limba romana

Va dorim binecuvantarea Domnului,

Lucian Mihailescu, Intercer

Raport financiar preliminar Intercer 2011

About The Author
-