20
Views

Stimati prieteni,

In primul rand multumim lui Dumnezeu, precum si sponsorilor, bisericilor cu care colaboram, prietenilor si sustinatorilor Intercer pentru posibilitatea continuarii acestei activitati!

Va reamintim ca toate materialele de la Intercer sunt gratuite. Intercer este o organizatie non-profit, iar activitatile noastre sunt sustinute prin donatii si sponsorizari de la persoane fizice sau organizatii.

Un apel pentru utilizatorii frecventi ai Intercer


Comparativ cu numarul de vizitatori pe care ii are Intercer (o medie de 60,000 vizitatori unici pe luna), un numar mic de persoane sau organizatii participa la sustinerea activitatii noastre.

Sunt persoane care folosesc website-ul Intercer poate de ani de zile, dar inca nu s-au gandit sau nu au avut posibilitatea sa participe la sustinerea acesteia. Facem un apel special catre aceste persoane. Daca folositi saptamana de saptamana materialele de la Intercer va rugam sa considerati efectuarea unei donatii catre Intercer sau sustinerea printr-un abonament anual. Pagina de donatii Intercer este aici: http://intercer.net/donatii/

Cititi aici articolul special cu apelul pentru utilizatorii frecventi ai Intercer:

Situatia financiara curenta

Publicam mai jos situatia financiara curenta pentru Intercer Romania si Intercer Canada, exprimata in USD.

La sfarsitul anului trecut am fost in deficit cu $8426 USD fata de bugetul anual necesar pentru Intercer Romania si Canada pe 2010. Am reusit sa acoperim cheltuielile necesare, insa am ramas in urma cu reimbursarea muncii depuse pentru mentinerea si dezvoltarea website-ului (in luna Noiembrie 2011 abia platim din urma pentru luna Martie 2011). In conditiile unui buget complet, circa 30% din munca noastra este voluntara, insa datorita deficitului procentul de voluntariat a crescut la peste 40%.

Necesarul lunar pentru Intercer este de $3100 USD.

Suma primita in luna Octombrie 2011 a fost de $1381 USD. Totalul curent pe 2011 este de $19660 (include soldul initial pentru 2011), fata de necesarul de $31000 USD pentru aceasta perioada.

Per total, la sfarsitul lunii Octombrie 2011 suntem in deficit cu $11340 USD fata de bugetul prevazut pentru aceasta perioada din 2011. (fara a lua in considerare deficitul de $8426 USD din 2010)

Activitati in luna Octombrie 2011

In aceasta luna am lucrat la cateva proiecte noi, atat pentru website-ul in limba romana, cat si pentru cel de limba engleza.

Motorul de cautare pentru site-uri adventiste a fost lansat la sfarsitul lunii Octombrie, la adresa http://cauta.intercer.net . Articolul care anunta aceasta noua facilitate este aici:
“Cauta.Intercer.net – Motor de cautare adventist”.

Directorul „Adventists on G+” este o aplicatie noua instalata pe website-ul nostru de limba engleza la adresa http://en.intercer.net/gplus . Acest director aduna impreuna persoane Adventiste care folosesc reteaua sociala Google Plus si este primul director Adventist de acest fel. Pentru a fi usor de retinut, directorul Adventist se poate accesa si la adresa http://GPlusAdventist.com .

Am promovat posibilitatile de reclama pe website-urile Intercer la Facebook. Intercer ofera o ampla vizibilitate pentru a va face cunoscuta organizatia sau afacerea personala, printr-o medie de 60,000 de vizitatori unici in fiecare luna.

Vizitati posibilitatile curente de reclama text, reclama tip banner, articole si recenzii la Intercer: http://intercer.net/blog/wp-content/plugins/oiopub-direct/purchase.php

Raport financiar Intercer Ianuarie-Octombrie 2011

Raport financiar Intercer Ianuarie-Octombrie 2011

 

Puteti gasi detalii privind diferite moduri de a sustine Intercer dand click pe link-urile de mai jos:

Transmite prin Intercer Tv | Promotie bannere | Propune Stiri | Noutati Intercer | Link-uri Intercer | Intercer.mobi | Adventisti romani pe Twitter | Brosuri AF in limba romana

Va dorim binecuvantarea Domnului,

Lucian Mihailescu, Intercer

Raport financiar Intercer: Ianuarie – Octombrie 2011

About The Author
-