12
Views

In primul rand multumim lui Dumnezeu, precum si sponsorilor, bisericilor cu care colaboram, prietenilor si sustinatorilor Intercer pentru posibilitatea continuarii acestei activitati!

Intercer ofera o gama variata de resurse biblice gratuite

Comparativ cu numarul de vizitatori pe care ii are Intercer (o medie de 60,000 vizitatori unici pe luna), un numar mic de persoane sau organizatii participa la sustinerea activitatii noastre. Intercer ofera materialele de pe website-urile sale in mod gratuit. Intercer va ofera diverse modalitati practice pentru dezvoltarea vietii dvs. spirituale: studiati Biblia, lectiunea Scolii de Sabat si colectiile de studii biblice, urmariti predici si programe diverse la Intercer Tv, cititi stiri la Stirile Intercer si in buletinele Intercer saptamanale, ascultati Biblia si cartile E.G.White audio, adaugati anunturi de prietenie/casatorie la pagina de tineret,  adaugati anunturi de mica publicitate la Adserv, promovati website-ul dvs. in directorul de link-uri Intercer, la Noutatile Intercer, la Intercer Tube si la pagina de Video Clipuri Intercer, promovarea serviciilor religioase live, grupe de rugaciune si altele.

Intercer are nevoie de ajutorul dvs. pentru a putea continua aceasta activitate!

Necesarul lunar pentru Intercer este de $3100 USD. La sfarsitul anului 2013 am fost in deficit cu $15936 USD fata de bugetul anual necesar pentru Intercer Romania si Canada. Am reusit sa acoperim cheltuielile necesare la zi, insa am ramas in urma cu reimbursarea muncii depuse pentru mentinerea si dezvoltarea website-ului. La inchiderea Intercer Canada (1 Octombrie 2013) am platim din urma doar pana la luna Martie 2012 (partial). In conditiile unui buget complet, circa 30% din munca noastra este voluntara, insa datorita deficitului procentul de voluntariat a crescut la peste 50%. Va reamintim ca de la 1 Octombrie 2013 activitatea online a Intercer a fost preluata de compania canadiana Lucian Web Service (LWS). Puteti sustine in continuare activitatea Intercer prin donatii catre Intercer Romania sau cumpararea de abonamente Intercer prin LWS.

Apelam acum in special la utilizatorii nostri frecventi care n-au avut ocazia sa sustina Intercer

Desigur, oricine poate participa pentru sustinerea activitatii Intercer. Sunt persoane care folosesc website-ul Intercer poate de ani de zile, dar inca nu s-au gandit sau nu au avut posibilitatea sa participe la sustinerea acesteia. Facem un apel special catre aceste persoane.

Daca folositi saptamana de saptamana materialele de la Intercer va rugam sa considerati efectuarea unei donatii catre Intercer sau sustinerea printr-un abonament anual.

Utilizand Intercer in mod constant cunoasteti cat de mult va ajuta aceste materiale si cat de mult v-ar lipsi daca nu ar mai fi disponibile. Ganditi-va la situatiile cand, poate departe de casa sau in alta tara, ati putut sa va bucurati de impartasirea experientei crestine cu prietenii si comunitatea de acasa, fie prin urmarirea predicilor, fie prin citirea stirilor si materialelor de la Intercer.

Poate Intercer v-a ajutat sa va faceti noi prieteni sau sa va gasiti persoana potrivita pentru casatorie. Poate Intercer v-a ajutat sa promovati business-ul dvs., sau sa faceti o tranzactie prin anunturile postate la Adserv. Poate Intercer v-a raspuns de mai multe ori la intrebarile dvs. informative sau tehnice.

Ganditi-va ca saptamana de saptamana petrecem timp pentru a administra si a face aceste materiale disponibile pentru dvs. De asemenea, aplicam in permanenta noi modalitati de lucru pentru a aduna noi materiale si a le face usor de gasit pentru dvs. si cat mai multe persoane.

Avem nevoie de o modalitate atat de a acoperi cheltuielile pentru Intercer, cat si de a ne asigura traiul zilnic, in timp ce administram si dezvoltam permanent website-urile Intercer pentru dvs.

Daca fiecare ar ajuta cu putin, cu siguranta situatia ar fi mai buna. Puteti fie sa donati pentru Intercer, fie sa cumparati reclama sau alte servicii de la Intercer.

Donati ACUM pentru Intercer: http://intercer.net/donatii/

Va multumim! – Echipa Intercer

Intercer este o Asociatie non-profit care se sustine prin donatii si sponsorizari de la persoane fizice si organizatii. Intercer sustine si promoveaza activitatea Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din 1997. Intercer nu a fost si nu este subventionat de Uniunea Romana Adventista.

Un apel pentru utilizatorii frecventi ai Intercer

About The Author
-