19
Views

Stimati prieteni,

In primul rand multumim lui Dumnezeu, precum si sponsorilor, bisericilor cu care colaboram, prietenilor si sustinatorilor Intercer pentru posibilitatea continuarii acestei activitati!

Va reamintim ca toate materialele de la Intercer sunt gratuite. Intercer este o organizatie non-profit, iar activitatile noastre sunt sustinute prin donatii si sponsorizari de la persoane fizice sau organizatii.

Un apel pentru utilizatorii frecventi ai Intercer


Comparativ cu numarul de vizitatori pe care ii are Intercer (o medie de 60,000 vizitatori unici pe luna), un numar mic de persoane sau organizatii participa la sustinerea activitatii noastre.

Sunt persoane care folosesc website-ul Intercer poate de ani de zile, dar inca nu s-au gandit sau nu au avut posibilitatea sa participe la sustinerea acesteia. Facem un apel special catre aceste persoane. Daca folositi saptamana de saptamana materialele de la Intercer va rugam sa considerati efectuarea unei donatii catre Intercer sau sustinerea printr-un abonament anual. Pagina de donatii Intercer este aici: http://intercer.net/donatii/

Cititi aici articolul special cu apelul pentru utilizatorii frecventi ai Intercer:

Situatia financiara curenta

Publicam mai jos situatia financiara curenta pentru Intercer Romania si Intercer Canada, exprimata in USD.

La sfarsitul anului trecut am fost in deficit cu $8426 USD fata de bugetul anual necesar pentru Intercer Romania si Canada pe 2010. Am reusit sa acoperim cheltuielile necesare, insa am ramas in urma cu reimbursarea muncii depuse pentru mentinerea si dezvoltarea website-ului (in luna Iulie 2011 abia platim din urma pentru luna Februarie 2011). In conditiile unui buget complet, circa 30% din munca noastra este voluntara, insa datorita deficitului procentul de voluntariat a crescut la peste 40%.

Necesarul lunar pentru Intercer este de $3100 USD.

Suma primita in luna Iulie 2011 a fost de $1320 USD. Totalul curent pe 2011 este de $14934 (include soldul initial pentru 2011), fata de necesarul de $21700 USD pentru aceasta perioada.

Per total, la sfarsitul lunii Iulie 2011 suntem in deficit cu $6766 USD fata de bugetul prevazut pentru aceasta perioada din 2011. (fara a lua in considerare deficitul de $8426 USD din 2010)

Activitati in luna Iulie 2011

In luna Iulie 2011 am continuat lucrul la trecerea tuturor articolelor de la Intercer pe platforma WordPress.

Am promovat evenimentul special al tinerilor: Conventia „Generatia Tinerilor pentru Hristos” (http://conventiagth.ro), organizat de Scoala Herghelia. Promovam diverse stiri legate de activitatile organizatiilor adventiste (Exemplu: Scoala Postliceala Sanitara Braila, Scoala si Gradinita „Wilhelm Moldovan” din Constanta etc.)

Am inceput sa folosim noua retea sociala media Google+ si am pregatit un articol explicativ pentru cei interesati de aceasta: http://intercer.net/blog/media/noua-retea-sociala-media-google.html

Directorul de link-uri Intercer s-a imbogatit avand peste 600 de link-uri de website-uri adventiste romanesti sau website-uri conexe. Am scris un articol despre acest subiect aici:
http://intercer.net/blog/media/directorul-de-link-uri-intercer-analiza-si-noutati-iulie-2011.html 

Actualizam in permanenta lista adventistilor romani pe Twitter: http://twitter.com/rointercer/adventisti-romani . De asemenea, avem o lista a diferitelor organizatii, biserici sau persoane adventiste de limba engleza, spaniola, germana etc. la adresa http://twitter.com/intercer/adventists , lista prezentata si intr-un widget automat pe site-ul nostru de limba engleza http://en.intercer.net .

Am actualizat modalitatile de a comanda reclame text si reclame banner la Intercer: http://intercer.net/blog/wp-content/plugins/oiopub-direct/purchase.php

Puteti gasi detalii privind diferite moduri de a sustine Intercer dand click pe link-urile de mai jos:

Doneaza in Romania * Doneaza in strainatate * Fa-ti Reclama * Mica publicitate

Raport financiar Intercer: Ianuarie - Iulie 2011

Raport financiar Intercer: Ianuarie - Iulie 2011

Transmite prin Intercer Tv | Promotie bannere | Propune Stiri | Noutati Intercer | Link-uri Intercer | Intercer.mobi | Adventisti romani pe Twitter | Brosuri AF in limba romana

Va dorim binecuvantarea Domnului,

Lucian Mihailescu, Intercer

 

Raport financiar Intercer: Ianuarie – Iulie 2011

About The Author
-