35
Views

Stimati prieteni,

In primul rand multumim lui Dumnezeu, precum si sponsorilor, bisericilor cu care colaboram, prietenilor si sustinatorilor Intercer pentru posibilitatea continuarii acestei activitati!

Va reamintim ca toate materialele de la Intercer sunt gratuite. Intercer este o organizatie non-profit, iar activitatile noastre sunt sustinute prin donatii si sponsorizari de la persoane fizice sau organizatii.

Un apel pentru utilizatorii frecventi ai Intercer


Comparativ cu numarul de vizitatori pe care ii are Intercer (o medie de 60,000 vizitatori unici pe luna), un numar mic de persoane sau organizatii participa la sustinerea activitatii noastre.

Sunt persoane care folosesc website-ul Intercer poate de ani de zile, dar inca nu s-au gandit sau nu au avut posibilitatea sa participe la sustinerea acesteia. Facem un apel special catre aceste persoane. Daca folositi saptamana de saptamana materialele de la Intercer va rugam sa considerati efectuarea unei donatii catre Intercer sau sustinerea printr-un abonament anual. Pagina de donatii Intercer este aici: http://intercer.net/donatii/

Cititi aici articolul special cu apelul pentru utilizatorii frecventi ai Intercer:

Situatia financiara curenta

Publicam mai jos situatia financiara curenta pentru Intercer Romania si Intercer Canada, exprimata in USD.

La sfarsitul anului trecut am fost in deficit cu $8426 USD fata de bugetul anual necesar pentru Intercer Romania si Canada pe 2010. Am reusit sa acoperim cheltuielile necesare, insa am ramas in urma cu reimbursarea muncii depuse pentru mentinerea si dezvoltarea website-ului (in luna August 2011 abia platim din urma pentru luna Februarie 2011). In conditiile unui buget complet, circa 30% din munca noastra este voluntara, insa datorita deficitului procentul de voluntariat a crescut la peste 40%.

Necesarul lunar pentru Intercer este de $3100 USD.

Suma primita in luna August 2011 a fost de $1305 USD. Totalul curent pe 2011 este de $16239 (include soldul initial pentru 2011), fata de necesarul de $24800 USD pentru aceasta perioada.

Per total, la sfarsitul lunii August 2011 suntem in deficit cu $8561 USD fata de bugetul prevazut pentru aceasta perioada din 2011. (fara a lua in considerare deficitul de $8426 USD din 2010)

Activitati in luna August 2011

In luna August 2011 am finalizat trecerea tuturor articolelor si stirilor de la Intercer, incepand cu 1998, in baza de date WordPress. Aceasta permite cautarea acestor articole si stiri intr-un singur loc. De asemenea, am aplicat noul design din WordPress pentru partea principala a website-ului Intercer, urmand ca lunile urmatoare sa trecem si alte sectiuni ale website-ului in WordPress. Noul website prezinta o mai buna organizare a bogatelor resurse biblice, asezate in meniu, pe categorii. Pagina principala ofera o imagine de ansamblu a celor mai recente articole, stiri si resure biblice oferite de Intercer.

Am relansat website-ul Intercer in limba engleza sub denumirea „Intercer Adventist News„. Website-ul contine materiale bogate, incluzand stiri din viata biserici Adventiste din Romania traduse in limba engleza. Am creat cateva liste Twitter cu biserici, organizatii si persoane Adventiste. In fiecare zi se genereaza un ziar digital din postarile Twitter ale listelor noastre. Ca ultima noutate, puteti acum descarca un fisier Power Point de 60 secunde cu stirile Adventiste ale saptamanii (in limba engleza).

Am promovat diverse evenimente importante ale comunitatii Adventiste (intalnirea Diasporei Adventiste Romanesti din America si Canada), ale bisericilor locale („Festivalul marii”, concertele „Mai aproape de tarm” si „Dor de cer” de la Constanta), precum si diverse materiale biblice, cum ar fi cele pentru copii distribuite de Casa Bebe Dream.

Folosim de aproape doua luni noua retea sociala media Google+ . Am pregatit un articol explicativ pentru cei interesati de aceasta: http://intercer.net/blog/media/noua-retea-sociala-media-google.html

Directorul de link-uri Intercer s-a imbogatit avand peste 600 de link-uri de website-uri adventiste romanesti sau website-uri conexe. Am scris un articol despre acest subiect aici:
http://intercer.net/blog/media/directorul-de-link-uri-intercer-analiza-si-noutati-iulie-2011.html 

Actualizam in permanenta lista adventistilor romani pe Twitter: http://twitter.com/rointercer/adventisti-romani . De asemenea, avem o lista a diferitelor organizatii, biserici sau persoane adventiste de limba engleza, spaniola, germana etc. la adresa http://twitter.com/intercer/adventists , lista prezentata si intr-un widget automat pe site-ul nostru de limba engleza http://en.intercer.net .

Am actualizat modalitatile de a comanda reclame text, reclame banner, articole si recenzii la Intercer: http://intercer.net/blog/wp-content/plugins/oiopub-direct/purchase.php

Puteti gasi detalii privind diferite moduri de a sustine Intercer dand click pe link-urile de mai jos:

Raport financiar Intercer: Ianuarie - August 2011

Raport financiar Intercer: Ianuarie - August 2011

Transmite prin Intercer Tv | Promotie bannere | Propune Stiri | Noutati Intercer | Link-uri Intercer | Intercer.mobi | Adventisti romani pe Twitter | Brosuri AF in limba romana

Va dorim binecuvantarea Domnului,

Lucian Mihailescu, Intercer

Raport financiar Intercer: Ianuarie – August 2011

About The Author
-