29
Views

Stimati prieteni,

In primul rand multumim lui Dumnezeu, precum si sponsorilor, bisericilor cu care colaboram, prietenilor si sustinatorilor Intercer pentru posibilitatea continuarii acestei activitati!

Va reamintim ca toate materialele de la Intercer sunt gratuite. Intercer este o organizatie non-profit, iar activitatile noastre sunt sustinute prin donatii si sponsorizari de la persoane fizice sau organizatii.

Un apel catre cei care folosesc in mod regulat materialele Intercer si inca nu au sustinut activitatea Intercer


Comparativ cu numarul de vizitatori pe care ii are Intercer (o medie de 65000 vizitatori unici pe luna), un numar mic de persoane sau organizatii participa la sustinerea activitatii noastre.

Sunt persoane care folosesc website-ul Intercer poate de ani de zile, dar inca nu s-au gandit sau nu au avut posibilitatea sa participe la sustinerea acesteia. Facem un apel special catre aceste persoane. Daca folositi saptamana de saptamana materialele de la Intercer va rugam sa considerati efectuarea unei donatii catre Intercer sau sustinerea printr-un abonament anual. Pagina de donatii Intercer este aici: http://intercer.net/donatii/

Situatia financiara curenta

Publicam mai jos situatia financiara curenta pentru Intercer Romania si Intercer Canada, exprimata in USD.

La sfarsitul anului trecut am fost in deficit cu $8426 USD fata de bugetul anual necesar pentru Intercer Romania si Canada pe 2010. Am reusit sa acoperim cheltuielile necesare, insa am ramas in urma cu reimbursarea muncii depuse pentru mentinerea si dezvoltarea website-ului (in luna Mai 2011 abia platim din urma pentru luna Ianuarie 2011). In conditiile unui buget complet, circa 30% din munca noastra este voluntara, insa datorita deficitului procentul de voluntariat a crescut la circa 38-40%.

Necesarul lunar pentru Intercer este de $3100 USD.

Suma primita in luna Aprilie 2011 a fost de $2338 USD, avand un total de $10436 (totalul include soldul initial pentru 2011) fata de necesarul de $12400 USD pentru perioada Ianuarie – Aprilie 2011. Graficul nu contine deficitul pe 2010.

Per total, la inceputul lunii Mai 2011 suntem in deficit cu $1964 USD fata de bugetul prevazut pentru aceasta perioada din 2011.

Puteti citi noutatile despre materialele si facilitatile adaugate la Intercer in aceasta perioada aici: „Noutati Intercer – Aprilie 2011„.

Pentru Romania: Pana la 15 Mai 2011 –  redirectioneaza 2% din impozitul pe profit catre Intercer

Redirectioneaza 2 la suta catre Intercer

Puteti gasi detalii privind diferite moduri de a sustine Intercer dand click pe link-urile de mai jos:

Doneaza in Romania * Doneaza in strainatate * Fa-ti Reclama * Mica publicitate

Raport financiar Intercer: Ianuarie - Aprilie 2011

Raport financiar Intercer: Ianuarie – Aprilie 2011

Noutati.Intercer.net - Stiri din lumea crestina si de interes general Transmite prin Intercer Tv | Promotie bannere | Propune Stiri | Noutati Intercer | Link-uri Intercer | Intercer.mobi | Adventisti romani pe Twitter | Brosuri AF in limba romana

Va dorim binecuvantarea Domnului,

Lucian Mihailescu, Intercer

Raport financiar Intercer: Ianuarie – Aprilie 2011

About The Author
-