51
Views

Orchestra de clopote a Institutului Teologic Adventist a lansat albumul Geneze, DVD și CD. Cele 14 piese imprimate, sunt lucrări din repertoriul muzicii clasice şi al celei religioase cu o muzicalitate aparte. Andante Maestoso (Gustav Holst),  Dumnezeu de față (Wunderbaker Konir) Largo, din Concertul pentru oboi (J.S.Bach), Frumoasă țară (Samuel A. Ward) și Gloria (Antonio Vivaldi) sunt doar câteva dintre titluri.

Orchestra de clopote s-a format în anul 2011 cu un grup de studenți inimoşi şi talentaţi muzical la care s-au alăturat și patru elevi de la Liceul Teologic Adventist din București. Inițiativa acestui proiect a aparținut conducerii Institutului și s-a realizat sub îndrumarea doamnei profesor Geanina Sălăgean, profesor de pian la Colegiul Național de Arte “Dinu Lipatti”.

Mai mult decât forma sau stilul muzical, prin interpretarea acestor lucrări studenții își propun să transmită un mesaj de bucurie și speranţă din partea Celui care poate lumina viaţa fiecărui om, Cel care aduce în viața noastră Geneze care contează pentru veșnicie.

Pentru a viziona o prezentare a DVD-ului dați click aici http://youtu.be/4ubuDWgYyMk sau dati play mai jos:

Pentru informații despre sesiunea de admitere la Institutul Teologic faceți clik aici https://www.facebook.com/events/115960625218660/

Orchestra de clopote ITA Cernica a lansat albumul „Geneze”

| Muzica |
About The Author
-