33
Views

La finele lunii mai 2011, Capela Institutului Teologic Adventist de la Cernica a fost gazda unui eveniment muzical umanitar emoţionant. Grupul vocal „In Te Domine”, condus de dirijorul Jean Filip Marc Preotesoiu, a oferit celor prezenţi in sala momente preţioase şi inalţatoare deschizand inimile oamenilor pentru frumos timp de o ora şi jumatate.

Speranţa TV va invita sa descoperiţi aceleaşi stari depline de pace şi inchinare sambata, 6 august, de la ora 22:00, cand veţi putea audia piesele interpretate de grupul „In Te Domine” in concert.

Cine este „In Te Domine”? Membrii formaţiei, impreuna cu dirijorul lor, sunt romani care au depaşit cu ani in urma hotarele ţarii noastre şi s-au stabilit in Spania. Cu ocazia acestui concert, am reuşit sa-i cunoaştem si, mai mult de atat, sa descoperim ca, dincolo de greutaţile pe care ei le intampina zi de zi, işi iau timp sa construiasca ceva frumos, nobil şi demn de apreciere. Bucuria care-i uneşte in puţinul lor timp liber este muzica şi sunt animati de dorinţa de a face ceva in slujba lui Dumnezeu. Cu aceste realitaţi interioare, grupul „In Te Domine” s-a deplasat in Romania cu resurse proprii, pentru a realiza un concert deosebit spre slava şi lauda lui Dumnezeu. Au interpretat piese in limba romana şi in limba spaniola.

Acest eveniment a insemnat mai mult decat interpretarea unor piese vocale religioase. Concertul a fost organizat in scop umanitar, cu titlul „Raze de Speranţa pentru Uganda”, oameni generoşi contribuind prin donatii la sustinerea celor in nevoie. Prin intermediul doamnei Mihaela Nedelcu, am aflat ca proiectul, inceput in luna iulie, tocmai s-a incheiat cu succes, un centru mobil de sanatate circuland in Nordul Ugandei pentru ajutorarea oamenilor care au nevoie de asistenta medicala.

Va invitam sa urmariti sambata seara, incepand cu ora 22:00, la Speranţa TV, inregistrarea concertului sustinut de grupul „In Te Domine”.

Pagina oficiala: www.intedomine.com

Vizitati pagina Facebook In Te Domine: http://www.facebook.com/pages/Grupo-musical-In-Te-Domine/333230109045

Urmariti In Te Domine, in Twitter : http://twitter.com/#!/7InTeDomine

Albert Codreanu, Speranţa TV

IN TE DOMINE , CONCERT DIFUZAT LA SPERANTA TV

Despre autor
-