31
Views

Sâmbătă, 13 august 2011, începând cu ora 18:00 se va desfăşura în aula Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea „Viile Noi” din Municipiul Constanţa situată pe strada Ion Ursu 72 Concertul „Dor de cer” susţinut de către Corul Bărbătesc din Constanţa sub bagheta dirijorului Silviu Dumitraşcu.

Corul Bărbătesc din Constanţa este un cor format din muzicieni profesionişti şi amatori din judeţul Constanţa debutând în urmă cu un an de zile în aula Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea „Viile Noi” care îşi propune să reunească bărbaţi din judeţul Constanţa pentru diverse proiecte misionare muzicale la care este invitat atât în ţară cât şi în străinătate.

Proiectele, intervenţiile pastorilor şi ale invitaţilor Concertului „Dor de cer” vor fi moderate de către copiii Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea „Viile Noi” din Constanţa.

Concertul „Dor de cer” cu intrare liberă va marca finalul programul religios „Luna Viile Noi – Constanţa 2011” cu acelaşi titlu desfăşurat în perioada 15 iulie – 13 august 2011 la Constanţa.

Vă aşteptăm!

Pastor, Robert Georgescu
Biserica Adventista de Ziua a Şaptea
VIILE NOI, Constanţa
www.adventistconstanta.ro/viile/

Corul Bărbătesc din Constanţa: Varna, Bulgaria 2010

Concert DOR DE CER la Constanta

About The Author
-