25
Views

Incepand de astazi, 21 Septembrie 2011, reteaua sociala Google+ este deschisa pentru folosire pentru oricine. Incepand din luna Iulie Google+ a fost disponibil doar pe baza de invitatie, ajungand in trei luni la aproximativ 25 de milioane de utilizatori.

De asemenea, intr-o competitie deschisa cu Google+, incepand de ieri, Facebook a adaugat mai multe functii noi legate de afisarea feed-urilor de stiri, ordonarea prietenilor in liste si altele.

Puteti sa va inscrieti pentru folosirea retelei Google+ la adresa:

https://plus.google.com/

Contul nostru la Google+ este aici:

http://google.com/profiles/intercer/

Cercurile de prieteni Google+

Google Plus va permite sa grupati prietenii dvs. in „Circles” (cercuri de prieteni). Puteti adauga persoane care sunt deja inscrise la Google+ sau puteti invita persoane care nu sunt inca prezente la Google+. In al doilea caz o invitatie este trimisa catre aceasta persoana, care ulterior se va putea inscrie la Google+ folosind fie o adresa de email diferita de Gmail, fie o adresa existenta de Gmail. Pe parcus Google va va invita sa va creati o adresa de Gmail pentru a putea beneficia de toate avantajele produselor Google.

Atunci cand cineva va adauga ca prieten la Google+ veti primi o notificare pe email. Ca raspuns, puteti adauga si dvs. acea persoana intr-unul din cercurile dvs. de prieteni, sau puteti alege sa nu adaugati acea persoana. Cealalta persoana nu poate vedea daca a a fost adaugata sau nu in cercul dvs.

In partea de setari a Google+ veti gasi lista dvs. de contacte de la Gmail (daca aveti deja un cont de Gmail), la care puteti adauga contactele dvs. de la Yahoo si Hotmail. De asemenea, Google+ face sugestii pentru alte persoane pe care le-ati putea cunoaste, pe baza contactelor existente. Fiecare persoana este afisata cu un element asemanator cu o carte de vizita.

Puteti adauga o persoana in cercurile dvs. tragand cu mouse-ul de cartea de vizita a persoanei respective. Puteti adauga o persoane intr-un cerc sau in mai multe cercuri.

Atunci cand postati un anumit material la Google+ il puteti face disponibil fie Public, fie doar pentru un anumit cerc de prieteni sau pentru mai multe cercuri de prieteni simultan.

Butoanele Google+1 la Intercer

 

Asemanator cu butoanele „Like” de la Facebook, puteti sa dati click pe butoanele „+1” de la Google, pentru a indica faptul ca va place un anumit website sau un anumit articol.

Am instalat butoanele Google+1 de ceva timp si la Intercer si la stirile Intercer. Recent le-am adaugat si la Intercer Tv si Intercer Tube, pe paginile principale, cat si pe paginile de cautare, categorii si de vizualizare individuala.

Puteti sa dati click pe butoanele Google+1 la articolele sau predicile preferate. Trebuie sa fiti logat in contul dvs. de Gmail pentru a face acest lucru. (daca nu sunteti deja logat, cand dati click pe butonul +1 se va deschide o noua fereastra care va va permite sa va logati la Gmail)

Puteti vedea o lista a link-urilor la care ati dat click pe butonul „+1” in contul dvs. de Google+ la rubrica „+1’s”.

Aratand interesul dvs. pentru materialele de la Intercer prin votarea acestor butoane „Like” si „+1” ajutati la popularizarea acestor materiale si la indexarea lor in pozitii avansate in motoarele de cautare, precum si in retelele Facebook si Google+.

Profilul nostru la Google+

Puteti gasi profilul nostru la Google+ la adresa: http://google.com/profiles/intercer/ .

Pentru moment Google accepta doar profiluri individuale, urmand ca in curand sa lanseze si profilurile pentru organizatii si business-uri.

Va dorim succes in folosirea retelei Google+ si va asteptam sa ne adaugati pe lista voastra de prieteni!

Echipa Intercer

 

Reteaua sociala Google+ disponibila pentru public

Despre autor
-