37
Views

Televiziunea Light Channel Tv Romania, il va avea ca invitat pe pastorul si evanghelistul NICU BUTOI, vineri 15 aprilie, sambata 16 aprilie si duminica 17 aprilie, incepand cu ora 21:00, in cadrul unei emisiuni EDITIE SPECIALA in care moderatorul va pune intrebari si invitatul va raspunde la intrebari avand ca subiect atat activitatea si experienta sa cat si teme religioase de interes general, legate de ultimele evenimente, Planul de Mantuire, sensul existentei omului si maretia unui Dumnezeu creator.

Va invitam cu aceasta ocazie sa adresati si dumneavoastra cat mai multe intrebari la adresa de e-mail lctvro@yahoo.com, in saptamana care urmeaza (08-15 aprilie), intrebari pe care moderatorul i le va citi in direct invitatului. Deasemeni veti avea ocazia sa comunicati LIVE cu noi, si implicit cu invitatul nostru, adresand intrebari chiar in timpul emisiunii, prin canalul de comunicare Messenger, ID-ul nostru fiind lctvro .

Va asteptam cu drag, sa vizionati programele noastre in fiecare zi la www.lightchanneltv.ro si in mod deosebit in serile de 15, 16 si 17 aprilie, la ora 21:00.

Echipa Light Channel TV Romania.

Light Channel TV Romania – emisiuni in direct cu NICU BUTOI

Despre autor
-