25
Views

Intercer va ofera posibilitatea sa postati articole contra cost la Intercer:

  • articole scrise de catre dvs. – acestea pot fi articole de prezentare a website-ului dvs., articole de promovare pentru diverse produse, carti, etc.
  • recenzii despre website-ul dvs. scrise de catre noi; vom analiza website-ul dvs. sau un anumit produs pe care doriti sa-l promovati si vom scrie un articol de prezentare (recenzie) a acestuia.

Prin postarea articolelor sau a recenziilor despre website-ul dvs. la Intercer aveti posibilitatea sa le faceti cunoscute mult mai usor cititorilor. Puteti astfel beneficia de traficul lunar al Intercer de aprox. 60,000 vizitatori unici.

Articolele sunt trimise si in retelele sociale media Facebook, Twitter si Google+. De asemenea, articolele vor fi incluse in buletinul Intercer saptamanal din saptamana in care articolul este publicat.

Puteti comanda postarea de articole si recenzii pe aceasta pagina:
http://intercer.net/wp-content/plugins/oiopub-direct/purchase.php?do=post

Pentru articolele scrise de dvs. dati click pe link-ul „Scris de dvs.” . Pentru articolele scrise de catre noi, dati click pe link-ul „Scris de noi”. Apoi, pe pagina urmatoare completati formularul de comanda si trimiteti articolul dvs. (il puteti formata in editorul de text din pagina) sau titlul si descrierea necesara pentru recenzia pe care doriti sa o scriem.

Pentru plata se poate alege fie plata online cu PayPal sau credit card, fie plata offline – transfer bancar in RON sau Euro pentru Europa.

Acces permanent la stiri

Pentru organizatiile care au nevoie sa posteze stiri in mod regulat avem un plan anual: pentru $120 USD/an (echivalent in RON) veti avea acces sa postati stiri oridecateori aveti nevoie, iar acestea vor fi promovate atat pe website-ul Intercer, in buletinele Intercer saptamanale, cat si in retelele sociale. Mai multe detalii despre aceasta varianta gasiti in articolul „Propuneti stiri„, sau ne puteti scrie la info@intercer.net .

Alte modalitati de reclama la Intercer

Comanda reclama online
Fa-ti reclama la Intercer

Asteptam articolele si comenzile dvs. pentru recenzii!

Echipa Intercer

* Articolele dvs. vor fi aprobate mai intai de catre Intercer. Responsabilitatea asupra continutului articolelor si a website-urilor la care se face referinta apartine proprietarilor acestora.

Articole si recenzii pentru website-ul tau publicate la Intercer

Despre autor
-