17
Views

02/01/09 Un acoperis nou pentru o familie saraca - REALIZAT                                                                     De un an si jumatate cunosc familia doamnei Ioana din satul Brosteni. Doamna Ioana a fost parasita de sot si ani de zile a locuit impreuna cu fetita ei de 13 ani si baiatul de 10 ani, prin colibe acoperite cu nailon si vagoane parasite de tren.
Cu acordul primariei din Oravita si-a construit o casuta de lemn, sus pe un deal. Oamenii din sat, i-au adus fiecare ce au putut: lemne, usi, scanduri, etc. Cu aceste materiale, cu mama ei a reusit sa isi construiasca o casuta din lemn batuta cu pamant. Ani de zile le ploua in casa pentru ca acoperisul la casa din lemn era din carton de bitum. De mai multe luni de zile aceasta familie era pe lista noastra de rugaciune pentru ca Domnul sa intervina si sa ne ofere tot ce avem nevoie pentru a realiza un acoperis adecvat. Dupa mai multe luni de zile de rugaciune, am fost sunat de un om pe care nu il cunosc si nu l-am vazut niciodata nici pana acum, care mi-a cerut adresa acestei familii, si in cateva zile acest om a ajuns cu masina lui, pe cheltuiala lui, si cu cantitatea suficienta de tigla metalica pentru acest acoperis. Acest om nu era adventist, si stiu doar atat despre el: era din Timisoara. Un alt frate din Pucioasa, ne-a trimis banii ca sa cumparam grinzelele, capriorii si latetii necesari noului acoperis. Asa ca, in anul acesta de Sarbatori aceasta familie a putut sa stea linistita fara sa le mai fie teama ca le va ploua in casa.

Aceasta actiune a fost realizata de www.maranatharomania.ro, albumul foto il puteti vedea la link-ul:  http://www.maranatharomania.ro/ei-au-nevoie-de-o-casa/un-acoperis-nou-pentru-o-familie-saraca.html

Un acoperis nou pentru o familie saraca – REALIZAT

| Generale |
Despre autor
-