18
Views

Aceasta actiune a fost realizata de www.maranatharomania.ro, albumele foto le puteti vedea la link-ul: http://www.maranatharomania.ro/ofera-o-carte/14-000-de-carti-distribuite-in-zona-caransebes-otelul-rosu-realizat.html

Laudam pe Dumnezeu pentru ca si de data aceasta El a fost Acela care si-a manifestat puterea si ne-a daruit fondurile necesare pentru penultima zona din judetul Caras Severin, zona de sate si comune din jurul municipiului Caransebes inclusiv si orasul Otelul Rosu. De data aceasta dupa estimarile noastre aveam nevoie intre 14 000 – 17 000 de carti. Din nou, am sunat pastorul, biserica locala, si aproximativ 90 de frati din judetul Arad pentru ca in data de 20 decembrie sa putem fi in zona Caransebes. Nu aveam atunci nici un leu si nici o carte, asa ca asteptam din nou o minune din partea lui Dumnezeu. Trei saptamani au trecut fara sa primesc nici un semn, nici o sponsorizare. Mai era o saptamana si fratii din Arad au inceput sa ma sune sa ma intrebe ce vom face: mergem sau nu mergem? Raspunsul meu a fost: ,, inca astept o minune”. Vorbind cu fratele Iacob Pop la telefon, mi-a spus ca luni era ultima zi cand puteam face comanda la carti, si am ajuns vineri, la doua zile diferenta si inca nu primisem nimic. In disperare, vineri am trimis un sms la toti fratii ca sa ne rugam ca Domnul sa faca o minune. Dupa 10 minute dupa ce am terminat de trimis mesajele fratele Mihai Goran ne-a dat primul semn de la Domnul, avea  2000 de carti ,,Triumful iubirii lui Dumnezeu”. Eram bucuros, dar pana la minim 14 000 de carti mai aveam mult, si erau mai putin de doua zile. In acea vineri seara, eram abatut si credeam ca Domnul m-a parasit, sau am gresit cu ceva, sau poate nu era planul Lui ocazia de saptamana viitoare. In acea seara de vineri seara, m-am gandit sa ascult o predica de David Gates ca sa ma incurajez, ceea ce s-a intamplat, iar dupa acea predica m-am rugat si am spus: ,,Doamne iti multumesc ca deja mi-ai dat cartile pana luni, chiar daca acum nu le am si nu stiu de unde vor veni”. A doua zi, biserica din Gherghita jud. Prahova, a facut o strangere de fonduri prin inscriere si au strans atatea fonduri cat sa cumparam 10 000 de carti. Intre timp mi-am adus aminte ca mai aveam de data trecuta ramase 2000 de carti, deci in total aveam 14 000, suficiente ca sa mergem saptamana viitoare. Pe data de 20 decembrie, aproape 90 de persoane au ajuns in zona Caransebes, si astfel am finalizat tot judetul zona de sate si comune, ramanand pentru ianuarie ultima zona: municipiul Resita.
Multumim Domnului pentru minunea acestui proiect, si Il rugam se ne poarte pe brate din nou in luna ianurie in muncipiul Resita, si incepand cu februarie, in noul judet, Hunedoara.

14 000 de carti distribuite in zona Caransebes – Otelul Rosu – REALIZAT

| Generale |
Despre autor
-