21
Views

Centrul de Sănătate și Medicină Preventivă Herghelia împreună cu Herghelia Instutute organizează cursul intensiv de Vectori în Sănătate Publică.

Perioada: 1- 31 Octombrie 2010 (cu posibilitatea de a continua pentru un an)

Locație : CSMPR Herghelia Jud. Mureș

Obiective:

  • Cunoașterea  principiilor fundamentale de evanghelizare prin sănătate
  • Cunoșterea principiilor de bază în nutriție
  • Cultivarea unui stil de viata sănătos atât fizic cât și spiritual
  • Instruirea practică pentru a oferi tratamente naturale simple(masaj de relaxare, hidroterapie,clase de gătit,remedii simple)
  • Informarea asupra bolilor civilivației, prevenirea si tratarea lor.
  • Educarea participanților pentru suținerea de seminarii de sănătate în public
  • Instruirea in vederea folosirii aparatelor  utilizate in expoziții de sănătate(masurarea tensiunii arteriale,indicele de masă corporală, procentul de grasime din organism,vârsta inimii,vârsta sănătații, determinarea nivelului de trigliceride, glicemie, cholesterol serice)
  • Motivarea si echiparea participanților pentru a iniția, organiza și susține  activități de promovare a unui stil de viață sănătos în mediile din care provin.

Dacă ai vârsta cuprinsă între 18 şi 45 de ani, eşti implicat  sau doreşti să te implici mai mult în misiunea medicală, vrei să fii mai eficient în slujirea lui Dumnezeu şi a semenilor prin dezvoltarea unui caracter asemenea lui Isus şi însuşirea unor abilităţi practice medicale, EŞTI INVITAT să te înscrii.

Înscrierea se face pe baza completării formularului de înscriere şi a depunerii dosarului de inscriere la secretariatul scolii.

Dacă  doreşti să participi la această instruire unică oferită de Herghelia Institute, te încurajăm să-ţi iei timp pentru a căuta călăuzirea lui Dumnezeu.

Mai multe informaţii la:

school@herghelia.org

www.scoala-herghelia.ro

www.herghelia-institute.org

Tel. fax. 0265324011

Mobil: 0746936229

Vă așteptăm cu drag!

O LUNĂ SAU UN AN LA HERGHELIA – O EXPERIENȚĂ DE CARE AI NEVOIE

Despre autor
-