30
Views

Stimati prieteni,

Va multumim pentru sustinerea acordata activitatilor Intercer in 2010. Publicam mai jos situatia financiara curenta pentru Intercer Romania si Intercer Canada, exprimata in USD.

Suma primita in luna Noiembrie 2010 a fost de $3560 USD. Aceste fonduri ne-au ajutat sa recuperam cheltuielile din lunile Iulie si August ale acestui an.

Per total, la inceputul lunii Decembrie 2010 suntem in deficit cu $8548 USD fata de bugetul prevazut pentru aceasta perioada.

Necesarul lunar pentru Intercer este de $3100 USD. Vom putea continua aceasta activitate in masura in care vom avea fondurile necesare.

Incepand cu Octobrie si mai mult in luna Noiembrie am inceput sa primim sumele de 2% din impozitul pe profit redirectionate de catre unii dintre dvs. catre Intercer. De regula aceste sume continua sa apara pana la sfarsitul anului. Vom pregati un raport complet al redirectionarilor 2% dupa incheierea anului.

Asa cum aminteam luna trecuta, cu ajutorul unuia dintre sponsorii nostri (care ne asigura din luna Septembrie unul dintre serverele de media pe un an de zile), am reusit sa reducem cheltuielile cu celelalte servere incepand cu luna Noiembrie si speram sa putem mentine aceasta reducere pentru urmatoarele luni. Lucram in continuare la dezvoltarea si redesign-ul site-ului Intercer, impreuna cu materialele care sunt adaugate in mod regulat pe website (stiri, Intercer Tv, studii biblice, intercer.mobi, Intercer Tube, link-uri de website-uri, poezii, etc.).

In luna Noiembrie Intercer a participat financiar la unul dintre cazurile de sanatate prezentate la stirile Intercer, pe langa promovarea si actualizarea informatiilor despre acest caz.

Sunt destul de multe biserici care transmit live (si despre care se stie in general doar la nivel local), insa nu exista inca o pagina organizata pentru a include informatii despre toate acestea. (in afara de lista catorva dintre bisericile care posteaza deja la Intercer Tv). De aceea, pregatim impreuna cu unul dintre colaboratorii nostri, un nou website dedicat transmisiilor live si evenimentelor live din bisericile Adventiste romanesti din tara si strainatate.

Am imbogatit directorul de link-uri Intercer (http://link.intercer.net) si cautam in permanenta pentru a afla website-urile adventiste nou aparute. Ne propunem ca in perioada urmatoare sa promovam mai mult website-urile care colaboreaza cu Intercer si sa crestem impreuna in prezenta web. Traficul website-ului Intercer impreuna cu site-urile aferente a crescut in luna Noiembrie la 55,000 vizitatori unici (conform trafic.ro).

Puteti gasi detalii privind diferite moduri de a sustine Intercer dand click pe link-urile de mai jos:

Doneaza in Romania * Doneaza in strainatate * Fa-ti Reclama * Mica publicitate

Raport financiar Intercer Ianuarie-Noiembrie, 2010

Raport financiar Intercer Ianuarie-Noiembrie, 2010

Noutati.Intercer.net - Stiri din lumea crestina si de interes general Transmite prin Intercer Tv | Promotie bannere | Propune Stiri | Noutati Intercer | Link-uri Intercer | Intercer.mobi | Adventisti romani pe Twitter | Brosuri AF in limba romana

Va dorim binecuvantarea Domnului,

Lucian Mihailescu, Intercer

Raport financiar Intercer: Ianuarie – Noiembrie 2010

About The Author
-