20
Views
Pe data de 18 decembrie 2011, ora 18.30, la Palatul National al Copiilor, Bucuresti, Bd. Tineretului, sect 4, va avea loc concertul umanitar „Ridica-te si umbla”. Este un proiect organizat in colaborare cu Fundatia Alinare si ADRA ROMANIA.Fondurile stranse vor fi folosite pentru  activitatile proiectului „Ridica-te si umbla”, care functioneaza din aprilie 2010, beneficiarii fiind persoanele cu dizabilitati.
Membrii asociatiei se intalnesc saptamanal, ajutati de voluntari. In aceste ocazii se construiesc relatii de prietenie, se asculta poezie, muzica, creatie artistica. Au loc seminarii de sanatate, impartasirea experientelor de viata. Acest proiect necesita sustinere financiara pentru continuarea lui.

Programul va cuprinde prezentarea activitatii Asociatiei, piese muzicale de suflet, invitati speciali – corul Flori si stele, soprana Gratiela Vlad, la vioara Dirijor Filarmonica din Pitesti, Tiberiu Oprea, contrabas Stefan Popescu si un cuvant de suflet pentru public.

Concertul va fi inedit prin prestatia artistica a persoanelor cu dizabilitati, care in ciuda dizabilitatilor de care sufera, isi cunosc si isi pretuiesc darurile (muzica, versuri si oratorie). La finalul concertului, veti putea viziona si achizitiona picturi in plastelina, creatie a unei persoane cu dizabilitati.

Prezentatori vor fi Aurel Burcea – persoana cu handicap locomotor si Mircea Bratosin – persoana cu handicap vizual.

Intrarea este libera!

Va asteptam cu drag!

Concert umanitar Ridica-te si umbla

| Generale |
Despre autor
-