29
Views

IMPUNEREA păcii

Lumea a dat buzna să împlinească ultimele profeţii biblice. Mii de uniuni, asociaţii, comisii, coaliţii, foruri şi ce mai ştiţi şi dumneavoastră, lucrează zi şi noapte la aşa zisa salvare a civilizaţiei umane şi punerea ei pe baze de existenţă fericită. Nu este rău. Dar e posibil? Pentru că dacă nu este posibil, nu ne putem aştepta la nimic bun. De fapt lucrurile merg şi mai departe, adică pentru a salva omenirea, trebuie mai întâi, sau în acelaşi timp, salvată planeta, se zice.

Câte ceva despre Global Zero Commission – eliminarea totală a armelor nucleare – adică Pacea pe lume, în cadrul căreia termenii profetici sunt foarte folosiţi. Împreună, toţi împreună, sensul urgenţei, singura ocazie, un spirit de unire e la lucru, etc. Din timpul necesar acestui proces de Pace Globală, ultimii 7 ani sunt puşi deoparte ca o perioadă SPECIALĂ, fără amănunte de ce “specială” şi de ce 7.

MISIUNEA este de eliminare totală a armelor nucleare şi nu de o reducere, având în vedere desigur, Pacea Globală. Această Comisie a avut o dezbatere publică, mai bine zis o prezentare a planului ei. Întrebări şi răspunsuri.

Vor fi obstacole? Schimbarea atitudinii în urma unui proces de gândire, va înlătura orice obstacol. Primul pas? Săptămâna aceasta – ultima din Iunie 2009, Comisia a lucrat în America. Săptămâna viitoare – prima din Iulie 2009, va lucra în Rusia. Cele două ţări posedă 95% din potenţialul nuclear al lumii. Acest prim pas este gigant şi determinant. Procesul de Pace Globală este DRAMATIC ca intensitate şi REPEDE ca timp. De câte ţări este reprezentată Comisia? De şapte ţări de bază, urmate îndeaproape de Japonia şi Germania. Şi ce va mai fi nevoie. Cum priveşte lumea islamică acest lucru? Pakistanul, putere nucleară, este în totul de acord cu această MARE MISIUNE iar celelalte ţări islamice îi vor urma exemplul. Se urmăreşte instalarea unui climat de încredere în Orient. Relaţia Israelului cu acest mare plan de dezarmare totală în final de Pace Globală? Israelul este parte din acest plan. Şi dacă se vor ivi împotrivitori? Un SISTEM de IMPUNERE este în lucru. Şi totuşi?… Sistemul de “supraveghere” este deja întocmit. Nu se va mai repeta “luarea prin surpindere” a inventării de arme de distrugere, cum a fost cazul de după al doilea război mondial. Controlul internaţional va fi foarte sever şi impunerea drastică. Ceea ce vorbim e real? Da, deja exsită un Document cu toate punctele de punere în aplicare. Tehnica la zi ne permite să fim şi reali şi practici. Este vorba de lichidarea armelor nucleare. Dar posibilităţile de fabricare, sistemul de producere vor fi eliminate şi ele? Întrebarea nu a fost auzită bine sau înţeleasă suficient de clar, sau s-a trecut pe lângă ea cu o naturaleţe aşa de perfectă că nu a mai fost nevoie să fie repetată, deci fără răspuns. Şi dacă Planul Păcii Globale va eşua? Aceasta este SINGURA OCAZIE şi faptul că o altă ocazie nu va mai fi, este suficient motiv să spunem “nu va eşua”, au răspuns oficialii, întrebărilor din public.

Este numit cel mai curajos Plan pe care omenirea l-a avut vreodată. Un tratat semnat de toţi.

Comisia a prezentat un film cu imagini de viitor al lumii fără de arme nucleare. S-a amintit ca în treacăt, dar suficient de subliniat că generaţia tânără este câştigată pentru această lucrare, că media va fi implicată, mai ales internetul.

În această emisiune publică, membrii Comisiei păreau foarte relaxaţi, siguri de răspunsuri de parcă nu era nimic altceva sau altcumva decât ceea ce spuneau ei şi cum spuneau, ca şi cum, puterile executive guvernamentale oficiale, le erau subordonate. În impresie profetică, preşedintele acestei comisii, arătare şi manieră de expunere, părea un profil de persoană planetară.

Nimeni nu a întrebat dacă acest plan de salvare a omenirii şi de ce nu, a planetei, de la distrugere totală, se are în vedere pentru TOTDEAUNA sau TEMPORAR. Fără războaie dar cu prelungirea la infinit a durerii şi morţii?

Personal, sunt cu toată fiinţa mea pentru PACE şi împotriva RĂZBOIULUI şi fără îndoială că şi dumneavoastră dragi cititori, la fel. Mă gândesc însă la “PACEA pe care o dă Dumnezeu şi pe care NIMENI n-o poate lua” şi la sfârşitul războiului dintre BINE şi RĂU. Pentru acestea toţi să fim UNA într-o rugăciune planetară. Mă nelinişteşte faptul că dintr-o MISIUNE aşa de Mare cum este PACEA GLOBALĂ, lipseşte Dumnezeu, nu este măcar “invitat” să participe, aşa cum El ne cheamă pe toţi la FACEREA PĂCII LUI pentru totdeauna fără comisii şi control şi supravegheri şi mai ales fără IMPUNERE. Domnul, Dumnezeu nu IMPUNE lucrurile chiar dacă sunt bune. El ni le SPUNE iar noi trebuie să LE DORIM. Cum va arăta o pace IMPUSĂ, controlată, supravegheată etc.? Intrăm în vârtejul profetic. Dar e bine. Dacă sunt profetice, chiar şi veştile rele sunt bune. Împlinirea.

Benone Burtescu (dburtescu@aol.com)

CÂTE CEVA – Benone Burtescu

| Generale |
Despre autor
-