17
Views

Dragi prieteni,

In numele Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea “Romanian Heralds” Toronto adresez din toata inima o invitatie catre toti romanii din Canada si Statele Unite la Primul Camp Meeting Romanesc din Canada. Invitat special, Pastorul Nicu Butoi, unul dintre cei mai vestiti evanghelisti romani din lume!

Pe http://romanianheralds.org gasiti un link catre un flyer cu detaliile programului, care incepe vineri seara, 30 octombrie 2009, la ora 7, continua sambata toata ziua de la 10 dimineata la 8 seara, cu pauza de masa intre 1 si 3, ultima zi fiind duminica, de la 4 la 6 dupa-amiaza. Cei care sunteti interesati, urmariti site-ul bisericii noastre www.RomanianHeralds.Org, pentru update-uri.

Pentru cei care nu ati mai participat la asa ceva, un Camp Meeting este asemanator cu o mare sarbatoare populara din vremurile biblice, cand poporul se aduna cu bucurie sa se inchine Domnului cu cantari sfinte, citirea Legii, prezentarea Cuvantului sacru, partasie si jertfe curate.

Rugati-va neincetat pentru buna organizare a acestei misiuni. Este o ocazie speciala sa-l avem cu noi pe acest om cu bogata lui experienta spirituala si cu atata har in vorbire.

Fiecare avem prieteni, rude, cunoscuti: sa venim impreuna cu ei! Nu uitati prietenii din alte orase ale Canadei. In fiecare Sabat vom distribui flyere si postere pe care sa le folosim sa ne invitam prietenii.

Puteti sa ne vizitati la Romanian Heralds pentru a le obtine.

Anuntati si pe cei care nu au auzit de acest mesaj.

Haideti sa facem sa rasune cu putere Vestea Buna a sperantei si credintei in Isus!

Daniel Cucuteanu, M.A. (Comm.Sc.), B.Th.
Pastor
Romanian Heralds Seventh-day Adventist Church

Camp Meeting Romanesc in Canada

Despre autor
-