31
Views

Aceasta este deviza sub care se desfasoara de mai bine de doua saptamani in Roma, Italia, seria de conferinte din cartea Apocalipsei. Prezentarile sunt facute de pastorul Shawn Boonstra, directorul „It is Written Television”.

Seria de conferinte a debutat cu o serie de probleme neprevazute. Initial conferintele trebuiau sa inceapa intr-o sala publica. Dupa semnarea contractului de inchiriere a salii si distribuirea pliantelor; 25 000 reviste „Semnele Timpului”, 5000 de DVD-uri,  circa 700 000 de invitatii, publicitate in autobuze, metro si media, cu  doar patru zile inainte de inceperea conferintelor directorul salii a anuntat ca nu-si poate respecta contractul. Au intervenit forurile superioare.

Intreaga serie de conferinte a fost mutata in Biserica Adventista Romana din Roma. Biserica din lumea intreaga a inceput sa se roage pentru aceast proiect. Doar o minune putea salva aceasta lucrare… Si minunea a venit.

In fiecare seara participa la conferinte 600- 800 persoane. In cele 9 ocazii  s-au inscris mai mult de 400 persoane dornice sa studieze Scripturile.

Seria de conferinte va dura pana pe 6 martie.  Postul de televiziune Rai News 24 a facut o transmise de 20 de minute, iar reteaua nationala de televizune La 7 a realizat un program de 1 ora care va fi transmis in zilele urmatoare.

Evenimentul a fost anunatat in presa din Italia. Situl bisericii locale www.bisericaadventistaromana.it prezinta imagini, emisiunea tv  si  legatura cu transmisia de la „It is Written”

Lupu Corneliu Benone

Seminar biblic la Roma – „Stai linistit: se apropie Apocalipsa, nu sfarsitul lumii”

Despre autor
-