23
Views

Biserica Atlanta North revine cu transmisii live de la serviciile divine. Dupa o perioada de inactivitate datorata furtului unei parti semnificative a echipamentului video, departamentul media ministry a achizitionat un nou video mixer (Tricaster) care ne permite nu numai comutarea intre camere, dar si afisarea de titluri, atat full page cat si imprimate peste video (lower third) cu titlul predicii, numele vorbitorului, etc.

Se lucreaza inca la plasarea camerelor, dar am inceput de sambata trecuta transmisii de test. Va invitam sa accesati website-ul bisericii www.atlantanorthchurch.com si sa va conectati dand click pe butonul rosu „Watch Live” in dreapta paginii.

Biserica Atlanta North va fi parte integranta in efortul Bisericii Adventiste de a pregati terenul in vederea unei masive campanii de evanghelizare care va culmina cu prezentari ale cunoscutului evanghelist Mark Finley in perioada premergatoare Conferinte Generale 2010. Majoritatea acestor programe vor fi trasmise live.

Serviciile divine au loc in limba engleza. In curand si arhiva va fi actualizata – majoritatea programelor au fost inregistrate si in perioada cat transmisiile live nu au avut loc. Va dam intalnire in fiecare sambata la ora 11 EST – ora 6 seara in Romania.

Ervin Farkas

Transmisii LIVE din Atlanta

| Anunturi, Media |
About The Author
-