44
Views

Ti s-a întâmplat vreodată să fii la o intersectie de drumuri si să nu stii încotr-o să o iei? Cum te-ai simtit? Nu e prea plăcut, nu-i asa? Sau ai avut parte în viată de de un moment când nu ai stiut ce alegere să faci, cum e mai bine pentru tine sau familia ta? Ai avut parte de stress, de zbucium sufletesc? Alergi, dar incotro? Te zbati, dar pentru ce? Te implici, dar reusesti?

Ceva deosebit se pregăteste pentru viata si sufletul tău. Orasul Buzău va fi martorul unui eveniment unic la care poti lua si tu parte. Expozitie de carte, spatii destinate copiilor în care ei vor avea parte de activităti specifice vârstei lor, club de exploratori, consiliere si servicii medicale gratuite, standuri de sănătate la care cadre specializate pun la dispozitie serviciile si timpul lor pentru tine.

Vineri – 14 octombrie programul va debuta cu seara de consacrare. Sâmbătă, 15 octombrie, ora 9.00, va avea loc a VI-a editie a Festivalului de Misiune. După prânz ne vom reuni pentru a împărţi în parcurile din Buzău ultimele flyere.

Punctul culminant al evenimentului îl va constitui prezentările conferentiarului Nicu Butoi ce vor începe Sâmbătă la ora 18:30. El va prezenta teme de interes special pentru tine: Sparge carapacea; Om bogat si sarac; Calca pe inima ta; Cine rade la urma…  Tot acest program va fi presărat cu muzică de calitate si experiente deosebite ale unor oameni mari.

Vino în perioada 15-23 octombrie 2011, ora 18 la Sala Sporturilor în Buzău.

Vei putea viziona live in fiecare seara accesand site-ul www.cursapentruviata.ro 

Nu pierde „Cursa pentru viata”. Un program care te va ajuta sa reusesti in cursa vietii tale. Intrarea este libera.

Începe cursa pentru viata ta. Merită.

Contact: pastor Daniel Nitulescu, danielnitulescu@adventist.ro

Înscrie-te în cursa pentru viată!

Despre autor
-