44
Views

Editura „Viata si Sanatate” lucreaza la un nou website care asigura o mai usoara navigare pentru utilizator. Acest nou design se aplica atat la libraria virtuala unde puteti comanda cartile dorite, cat si la partea de Resurse Biblice, Stiri, Blog si Devotional.

Pe pagina principala http://viatasisanatate.ro gasiti noile aparitii editoriale, produse recomandate si va puteti inscrie la newsletter pentru a afla ultimele noutati.

editura-viata-sanatate-home-page-new-630x561

Pentru ca multi dintre cititorii nostri acceseaza in mod regulat materialele Scolii de Sabat de la Editura „Viata si Sanatate” prin website-ul Intercer Scoala Sabat, am inclus mai jos cateva detalii pentru regasirea noii locatii a acestor materiale.

Studiile biblice pe categorii se afla la sectiunea Resurse -> Studii Biblice, iar cele pentru majori la sectiunea Resurse -> Studii biblice -> Majori.

Vedeti imaginea de mai jos.

viatasisanatate-studii-biblice-nou-website-20130201_630x518

Studiul curent este cel pentru Saptamana 2 – 8 Februarie 2013.

Pentru studiul din săptămâna aceasta, citeşte: Geneza 3:1-15; Matei 4:3-10; Coloseni 2:20-23; Ioan 3:17; Apocalipsa 14:6,7.

Studiul curent se poate descarca aici:

Majori Studiu 6.

Celelalte studii grupate pe categorii le puteti gasi aici:

Primii pasi

Majori

Puteti urmari saptamanal materialele Scolii de Sabat atat pe website-ul Editurii „Viata si Sanatate”, cat si la Intercer pe blogul nostru de studii biblice: Intercer Scoala Sabat .

Va dorim un Sabat binecuvantat,

Echipa Intercer

Un nou design pentru website-ul Editurii Viata si Sanatate

About The Author
-