15
Views

Relativ recent, portalul de resurse biblice CercetatiScripturile.org si-a schimbat “infatisarea” si beneficiaza acum de un nou design, mult mai placut si atragator. Website-ul a fost si continua sa fie permanent imbunatatit in vederea facilitarii navigarii si cautarii resurselor dorite. Intr-o lume plina de false valori , dorim ca acest portal sa fie o sursa de promovare a valorilor adevarate, vesnice, care isi au originea in Dumnezeul Scripturii.

La ora actuala, CercetatiScripturile.org contine aproximativ 4100 de articole din cele mai diverse categorii tematice: studii biblice, istorie si arheologie, sanatate, familie, versuri, profetie biblica, curiozitati, natura, maxime, doctrina biblica, meditatii, materiale pentru copii, ilustratii, predici, seriale, eseuri, devotionale, etc.

Ne straduim ca zilnic sa adaugam noi resurse, avand ca tinta dezvoltarea portalului astfel incat CercetatiScripturile.org sa devina, alaturi de ArticoleCrestine.com, o baza de date demna de Dumnezeul pe care Il slujim. Numarul colaboratorilor se mareste pe zi ce trece, ceea ce face ca tinta noastra sa devina cat se poate de realizabila. De asemenea, audienta aflata pe un trend ascendent (  4000 – 5000  vizitatori lunar ) ne incurajeaza sa continuam  dezvoltarea acestui portal pentru a raspunde din ce in ce mai bine la cerintele vizitatorilor nostri.

Asteptam opiniile si sugestiile  d-v in “Cartea de oaspeti” a portalului, precum si eventuale oferte de colaborare.

Pentru tot ce s-a realizat pana acum, dar si pentru ceea ce se va realiza in viitor, dorim sa aducem multumiri Bunului Dumnezeu: “SOLI DEO GLORIA”.

Si inca ceva: “Verba volant, scripta manent” ( Vorbele zboara, cele scrise raman ).

Lori Balogh, editor
CercetatiScripturile.org

Noutati despre CercetatiScripturile.org

Despre autor
-