26
Views

CARAVANA BOOKLAND impreuna cu BEBEDREAM face popas in Targu Mures, in perioada 10 iulie-15 iulie, unde cititorii sunt asteptati la Centrul Comercial Promenada Mall , la cel mai mare targ de carte, care a poposit in orasul dvs.

BEBEDREAM ii asteapta pe locuitorii orasului Targu Mures si nu numai, in Centrul Comercial Promenada Mall, de marti, 10 iulie pana duminica 15 iulie.

BEBEDREAM alaturi de CARAVANA BOOKLAND va fi prezenta in 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.Daca ai intrebari sau doresti sa afli ce oras va urma intra pe www.bebedream.ro sau suna la 0752116995.

Daca esti din Targu –Mures sau din imprejurimi, si nu reusesti sa ajungi la targ intra pe www.bebedream.ro si comanda produsele pe care le doresti si noi te vom premia pe parcursul desfasurarii targului cu 15 % reducere.Pentru comenzile mai mari de 100 lei beneficiezi si de transport gratuit.

Oferta valabila numai in perioada desfasurarii targului in orasul Targu-Mures(in perioada 10 iulie-15 iulie) si numai pentru comenzile trimise pe magazinul on-line.

Nu uita dupa aceasta Caravana va pleca la Alba-Iulia.

Ai acum ocazia de a te intalni cu produsele BEBEDREAM.Te asteptam.

BebeDream: Caravana Bookland la Tg.Mures, 10 – 15 Iulie 2012

| Editoriale |
About The Author
-