17
Views

CARAVANA BOOKLAND impreuna cu BEBEDREAM face popas in Alba-Iulia, in perioada 17 iulie-22 iulie, unde cititorii sunt asteptati la Centrul Comercial Alba Mall, la cel mai mare targ de carte, care a oposit in orasul dvs.
BEBEDREAM ii asteapta pe locuitorii orasului Alba-Iulia si nu numai, in Centrul Comercial Alba Mall, de marti, 17 iulie pana duminica 22 iulie.

BEBEDREAM alaturi de CARAVANA BOOKLAND va fi prezenta in 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.Daca ai intrebari sau doresti sa afli ce oras va urma intra pe www.bebedream.ro sau suna la 0752116995.
Daca esti din Alba Iulia sau din imprejurimi, si nu reusesti sa ajungi la targ intra pe www.bebedream.ro si comanda produsele pe care le doresti si noi te vom premia pe parcursul desfasurarii targului cu 15 % reducere.Pentru comenzile mai mari de 200 lei beneficiezi si de transport gratuit.

Oferta valabila numai in perioada desfasurarii targului in orasul Alba Iulia(in perioada 17 iulie-22 iulie) si numai pentru comenzile trimise pe magazinul on-line.

Ai acum ocazia de a te intalni cu produsele BEBEDREAM.Te asteptam.

BebeDream: Caravana Bookland la Alba Iulia, 17 – 22 Iulie 2012

About The Author
-