19
Views

1.  Zambetul de copil este cea mai mare binecuvantare pentru parinti, bunici si pentru toti semenii. Familia este locul special unde copii invata sa zambeasca pentru prima data….este locul unde poti pregusta cerul. Avem nevoie in aceste timpuri din urma sa implinim ceea ce spune Sfanta Scriptura: “Sa veghem unii asupra altora, ca sa ne indemnam la dragoste si la fapte bune…sa ne  indemnam unii pe altii, si cu atat mai mult, cu cat vedeti ca ziua se apropie.”Evrei 10:24,25

Daca esti viitoare mamica sau viitor tatic, daca esti mama deja sau tata…esti invitat (a) la un loc de partasie, sfatuire si bucurie, la un loc unde poti afla mai multe despre zambetul copilului tau. Exista un asemenea loc? DA. Exista chiar aici: www.zambet-de-copil.dogoo.us !

Este un loc de intalnire special creat pentru familia AZS, pentru ca nu mai exista unul de acest gen in limba romana, in reteaua de internet.
Iata cateva din subiectele abordate: Spiritualitate, studiu zilnic la mamici! – un devotional zilnic pe sufletul fiecaruia, Mama-regina casei!, Problemele “varstei mici”, Sabatul si altarul in familie, Homeschooling, Gradinita necesara?, Furia la copil, Ajutorul oferit mamei, Carti, materiale, jucarii pentru copii, Copilul la biserica-stres sau placere?, Concedii si idei de destinatie, Arta fotografiei, Arta culinara (retete dulci, pateuri, aperitive, ciorbe si supe si  retete cu poze), Sanatate (imunitate, vaccinuri, sfatul medicului (locul unde puteti adresa intrebari doamnei doctor Narcisa Ciurea, febra, homeopatie pro sau contra? etc) Amenajari interioare etc.

Forumul ofera securitate astfel incat nu poate fi vizionat decat de persoanele care isi fac cont.Acesta este bineinteles gratuity si se redirectioneaza in emailul personal unde activarea se va face de catre dvs.

O alta bucurie a noastra este dorinta publicarii unui Devotional zilnic adresat doar mamelor. Acestea sunt doar cateva felii din discutia parintilor azs! Azi…esti invitat(a) sa te bucuri impreuna cu noi…de Zambet de copil!

B.M
Moderator Echipa Zambet de Copil

2. Resurse pentru copiii de la scoala de Sabat, Gradinita sau pentru timpul petrecut acasa

Am adus la viata un nou blog cu activitati felurite majoritatea bazate pe munca cu hartia si nu numai. Materialele sunt gratuite si atent alese.
Adresa o gasiti aici: www.resursepentrucopiicrestini.blogspot.com

Doriana Stana
Administrator Zambet de Copil

Zambet de copil – Forum pentru parinti crestini

Despre autor
-