29
Views

Anul Nou e bun daca incepe bine, iata ca si pentru Biserica DYNAMIS din Cluj Napoca ( http://www.bisericadynamis.ro) anul 2009 a inceput cu bine . In sabatul care a trecut am primit vizita directorului televiziunii Speranta TV, fratele Bocaneanu Adrian. Sala in care ne adunam era neincapatoare , scriu asa pentru a intelege ca biserica DYNAMIS din Cluj  va avea in curand o biserica noua, una care va deveni noul cort al semintiilor lui Sem si nu numai ci a tuturor celor care vor dori sa locuiasca impreuna cu Dumnezeu.

Poti sa devi un sustinator, un promotor, un donator de fonduri, sacrificii si misiune pentru proiectul Bisericii DYNAMIS. Viziteaza proiectul nostru de pe pagina aceasta  http://www.bisericadynamis.ro in derulare si raspunde nevoilor nostre. Putin cate putin ajuta si tu la ridicarea acestui cort. Ajuta si tu la carul Evangheliei sa inainteze ! Cerem ajutorul tau pentru ca stim ca poti !

Toata multumirea noastra se indreapta numai spre Dumnezeu care ne poarta de grija si ne pregateste mereu binecuvantari, binecuvantari nespuse si marete. Mesajul plin de speranta a fost coplesitor, incurajator si profetic ca Dumnezeu vegheaza, calauzeste si pregateste Cortul lui Sem, pentru Iafet si nu numai ci pentru oricine, pentru intrega lume.

TV Speranta este un dinamic vestitor al revenirii lui Isus a  doua oara. TV Speranta schimba si captiveaza inimile a mii de telespectatori din Romania, Moldova si intreaga Europa.

Pe langa acest cort, TV Speranta, Radio Vocea Sperantei, internetul prin site-ul Intercer, transmit mesajul lui Dumnezeu de iubire, speranta si chemare la mantuire. Dumnezeu cheama omenirea la impacarea cu El, la o viata noua si la pregatirea pentru iminentul Advent ( Revenirea lui Isus  a doua oara in glorie si slava ).

Printre multele experiente traite si povestite de oaspetele nostru se numara si una din Italia prin care siteul www.intercer.net a sensibilizat, a orientat si a directionat o persoana spre drumul  Speranta TV, spre Dumnezeu spre cortul lui Sem, spre vesnicie .

In sabatul care urmeza in Italia acesta persoana va incheia legamantul cu  Dumnezeu prin botez.

„Binecuvantat sa fie Domnul, Dumnezeul lui Sem,  Dumnezeu sa largeasca locurile stapanite de Iafet, Iafet sa locuiasca in corturile lui Sem.”   Geneza 9,26-27

Draga cititor esti pregatit pentru intalnirea cu Isus ? In curand va incepe o noua era, o lume noua fara pacat, fara suferinta, fara moarte ! Esti pregatit pentru vesnicie ?

Doresc sa fii persoana care sa raspunda, sa primeasca si sa fie beneficiarul Sperantei, a mantuirii si a vesniciei.

Asculta, invata si traieste mesajul Sperantei prin TV Speranta , radio Vocea Sperantei, internet spre cer si proiectul de misiune al Bisericii Dynamis CLUJ .

Vasile Malinas ( Corespondent Intercer, Cluj- Napoca)

Vizita Directorului postului de televiziune Speranta TV, Bocaneanu Adrian, la Comunitatea Dynamis (Cluj -Napoca)

Despre autor
-