29
Views

In perioada 13-26 Aprilie, Oregon Adventist Men’s Chorus [OAMC] va efectua un turneu in Romania care va cuprinde orasele:

GALATI – 16 Aprilie 2009 – Biserica Adventista „Betel”

BACAU – 17 Aprilie 2009 – Sala Mihai Jora – Ateneu

IASI – 18 Aprilie 2009 – Filarmonica de Stat

BOTOSANI – 19 Aprilie 2009 – Casa de Cultura a Sindicatelor

TARGU MURES – 21 Aprilie 2009 – Palatul Culturii – Filarmonica de Stat

BRASOV – 22 Aprilie 2009 – Biserica Neagra – Parohia Evanghelica

BUCURESTI – 25 Aprilie 2009 – Sala Mihail Jora, Sala Radio

OAMC este un cor barbatesc care si-a inceput activitatea cu 20 de membri in anul 1994 la Biserica East Salem din Salem, Oregon, SUA. Dorinta de a alcatui un grup barbatesc care sa cante numai o singura data la un program in biserica locala s-a transformat in credinta puternica vazand cum pe parcursul ultimilor 15 ani corul numara peste 300 de membri, cu varste cuprinse intre 14 si 85 de ani.

OAMC [ oamc.org ] organizeaza un festival anual in Portland, OR sau Vancouver, WA la care sunt invitate sa participe diverse coruri barbatesti din regiune, din SUA sau de peste hotare, prestigiosul Cor Barbatesc din Viena, Austria fiind una dintre formatiile special invitate in trecut.

In anul 2000 OAMC a participat la Conferinta Generala de la Toronto unde a primit si prima invitatie de a veni in Romania. Activitatea corala si lucrarea cu si pentru barbati i-au purtat pe diverse meridiane, ei participand la evanghelizari si programe sociale in Africa si Filipine, intre 13-26 Aprilie OAMC venind in Romania. Deja vedem cum Dumnezeu binecuvinteaza aceste planuri intr-un mod evident.

Dorim sa va invitam sa va planificati sa fiti parte a acestui eveniment intr-un oras apropiat de dumneavoastra.

Activitatea OAMC trece dincolo de muzica. Relatiile sanatoase care se dezvolta intre membrii familiei largite a corului, sustinerea in rugaciune, minunile care sunt parte din viata de zi cu zi a coristilor constituie numai o parte dintre avantajele pe care o astfel de activitate le presupune. Daca vrei sa fii martorul unui eveniment spiritual si muzical de inalta calitate si profunzime, asteapta informatii suplimentare saptamana viitoare pe acest site.

Edi Ciobanu

OAMC

Portland, OR

Turneu Cor Barbatesc in Romania

Despre autor
-