36
Views

Sambata, 31 ianuarie 2009, in Biserica Adventista de Ziua a Saptea din Navodari s-a desfasurat Festivalul Licuricilor din judetul Constanta cu tema Pentru Isus, cu bucurie!

Atmosfera de sarbatoare pregatita cu atata atentie de gazda impreuna cu Pastorul local, Kadar Gabriel a constituit un cadru prielnic desfasurarii evenimentului mult asteptat de zecile de licurici.

Cu respect si autoritate, Filimon Alina din Topraisar, liderul Instructorilor de licurici din Judetul Constanta a deschis intalnirea salutand in mod conventional licuricii si instructorii prezenti. Programul a continuat cu prezentarile grupelor in modul inedit cel mai creativ.

grupa-licu-navodari

Pentru Festivalul licuricilor a fost invitat Pastorul Barbulescu Catalin, Director de Tineret din cadrul Conferintei Muntenia. In cuvantul adresat in primul rand licuricilor, dar si instructorilor de licurici si parintilor prezenti, a subliniat importanta unui spirit crestin caracterizat de rabdare.

investire

Momentul cel mult asteptat a fost condus de delegatul Conferintei Muntenia. Intr-un cadru solemn, manifestandu-si atasamentul prin exprimarea legii si angajamentului licuricilor, cei 26 de copii au fost investiti ca licurici intrand in familia mai mare de licurici de pe teritoriul judetului Constanta.

investire-2

Cei 10 copii investiti ca licurici din Biserica Navodari au asteptat cu bucurie momentul in care instrutoarea lor, Ciornovalic Geta a fost investita intrand in mod oficial in randul instructorilor de licurici.

salutul-imn

Pe parcursul intalnirilor, moderatorul intalnirii, Pastorul Georgescu Robert a indreptat atentia celor prezenti prin interventiile sale si prin cantari catre Cel ce a chemat copilasiii pe timpuri creand o atmosfera potrivita pentru evenimentul mult asteptat.

La finalul Festivalului licuricilor din Judetul Constanta pastorul Barbulescu Catalin a cerut binecuvantarea pentru toti cei prezenti.

Pastor, Georgescu Robert
Biserica Adventista Viile Noi
Organizator Festival Licurici

Festivalul Licuricilor din judetul Constanta

Despre autor
-