35
Views

In perioada 30 Ianuarie – 14 Februarie 2009, a avut loc la Buzau timp de doua saptamani o evanghelizare  neanuntata, neprogramata si  fara publicitate.  Totul a fost spontan, participantii venind la Biserica AZS „Filadelfia” condusi fiind  de Duhul lui Dumnezeu. Au participat persoane care au venit in urma rugaciunilor inaltate de cei ce au pe inima lucrarea lui Dumnezeu, oameni  ce au venit in urma lucrarii din grupele de rugaciune si studii biblice si, nu in ultimul rand suflete ce au auzit despre pasapoartele biometrice si care au zis in inima lor: „Gata! Se implineste Apocalipsa! Haideti la Biserica!…”

Si astfel incepand cu Sabatul din 30 – 31 ianuarie, chiar incepand cu vineri seara, Biserica a fost luata cu asalt de parinti si copii care nu au mai incaput in locasul de cult.  Au fost in jur de 200 – 250 de vizitatori ce au fost primiti cu caldura de membrii comunitatii, nevoiti sa cedeze locurile lor pentru acestia. Au fost prezentate profetiile biblice privitoare la timpul sfarsitului, in special capitolul 13 al Apocalipsei, indreptand atentia ascultatorilor de la teama de fiara la nadejdea pe care o avem in Hristos.

Interesul evident al oamenilor pentru intelegerea timpurilor pe care le traim in lumina Bibliei a nascut o idee: Ce ar fi sa invitam oamenii sa vina si manine seara la biserica? Cand a fost adresata intrebarea: Cati vor sa vina si maine, toate mainile s-au ridicat… Si, intr-adevar, duminica seara, sala a fost din nou plina „cu varf”. La fel si luni seara. Pentru Sabatul urmator, fiind programat cu predica si intuind ca oamenii vor navali din nou in biserica, fratele Ionel Turturica l-a invitat pe pastorul Paul Boeru sa prezinte Cuvantul. Informatiile foarte actuale corelate cu profetia biblica in prezentari insufletite de imagini au clarificat multe lucruri in mintea celor prezenti si i-a facut doritori sa afle si mai multe.

Astfel, la incheierea serviciului divin de dupa amiaza a fost facuta sugestia de a continua pe parcursul intregii saptamani, sugestie primita cu entuziasm de public. Ne asteptam ca audienta sa scada odata cu ziua de luni… Dar surpriza noastra a fost ca… a crescut, sala bisericii dovedindu-se neincapatoare in fiecare seara. In urma apelului facut, foarte multe suflete si-au predat viata Domnului Isus. S-au impartit biletele de hartie pe care cei care doreau sa participe in continuare la seminarii si-au trecut numele. Un numar de 71 de persoane s-au hotarat sa participe  la Seminarii Biblice. Laudat sa fie Tatal Ceresc pentru ca El a ingaduit ca inca un grup insemnat de persoane sa se pregateasca pentru botezul din 30 Mai 2009.

Reamintim ca in urma evanghelizarii din anul trecut, pe 7 Mai 2008 s-au botezat in Comunitatea „Filadelfia” Buzau un numar de 24 de persoane. Un alt lucru de o importanta deosebita este ca la gradinita din curtea Bisericii, cu ocazia acestei evanghelizari din ultimele 2 saptamani, numarul copiilor a crescut de la 17 la 25, iar de la 1 martie se asteapta ca numarul acestora sa creasca din nou. Multumim si cu aceasta ocazie Lui Dumnezeu pentru lucrarea pe care o face in comunitatea noastra si numai biruinte tuturor in lucrarea pe care o faceti pentru Domnul Isus.

Maranatha! Domnul nostru vine! Amin.

A consemnat Eduard Oncea.

Evanghelizare Biserica Filadelfia, Buzau

Despre autor
-