31
Views

atlanta-evanghelizareIn perioada 10 Aprilie – 9 Mai, la Biserica Adventista Romana din Atlanta va avea loc o evanghelizare sustinuta de Pastorul Adalbert Orban. Titlul acestei evanghelizari este „Cu Isus până la sfârṣitul Apocalipsei”.

In timp ce o apocalipsa seculara intuneca cerul sperantei pentru omenire, este necesar sa deschidem Cartea Apocalipsei din Scripturi si sa aflam planul lui Dumnezeu pentru restaurarea finala a lumii noastre.

Miza ultimei batalii dintre Trinitatea Divina si trinitatea falsa este, in primul rand, de natura spirituala si intelectuala.

Dumnezeu Se foloseste de mesagerii Evangheliei Vesnice, in timp ce Satana angajeaza duhuri rele in lupta finala. Biruinta este a Domnului domnilor si a celor credinciosi Lui.

Cele cuprinse in a doua parte a Cartii Apocalipsa (capitolele 12—22) se desfasoara sub semnul sangelui ispasirii, sub harul Crucii lui Isus Hristos, sub semnul biruintei Sale.

Nicicand nu am fost mai vulnerabili in fata “balaurului”;

Nicicand nu am fost mai puternici prin Isus;

Nicicand nu am fost mai aproape de portile vesniciei!

Sa ne ocupam locul din Apocalipsa de partea lui Dumnezeu!

Prelegerile vor fi prezentate in limba romana si vor fi traduse in limba engleza la casti. Puteti urmari in direct aceste prezentari in fiecare vineri, sâmbătă, marţi si miercuri intre orele 7:30 – 9:00 pm, ora Atlantei.

Adresa de internet este: http://www.sdaro.org/web/live.html

Departamentul Comunicatii, Biserica Adventista Atlanta, GA

„Cu Isus pana la sfarsitul Apocalipsei”, Evanghelizare la Atlanta

Despre autor
-