41
Views

Continuam sa va prezentam oferta Librariei Crestine Maranatha, de data aceasta oferta de bibli din piele. Desi libraria noastra nu este de foarte mult timp in mediul online, observam o crestere mare a cererii de biblii din piele. Cei mai interesati de oferta noastra de biblii din piele sunt barbatii. Ei prefera biblii din piele de dimensiuni mari, care sa aiba si concordanta biblica, comentarii, materiale ajutatoare, harti, etc. Culoarea preferata este negru. Tinerii si copii prefera biblii din piele de buzunar, si in functie de varsta lor, aleg diferite culori care ii caracterizeaza. Surorile aleg in mod special biblii din piele, mare majoritate dintre ele optand pentru culoarea alba sau roz. In momentul de fata, Libraria Crestina Maranatha dispune de zeci de biblii piele din toate modele existente pe piata din Romania. Oferta noastra de biblii din piele si toate cartile crestine pe care le avem in stocul nostru pentru vanzare, sunt destinate cazurilor umanitare, in mod special copii care sufera de leucemie sau cancer, si care au nevoie urgenta de ajutorul nostru pentru operatii sau tratamente costisitoare.

Astfel, orice carte crestina, orice biblie comandata de la Libraria Maranatha, devine un ajutor umanitar pentru cei aflati in nevoie.

Comandand o carte crestina sau o biblie de la Libraria Maranatha, deveniti partenerii nostri in rezolvarea acestor cazuri umanitare si salvarea vietilor acestor copii.

Libraria Crestina Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Zeci de modele de biblii din piele pentru cazuri caritabile

Despre autor
-