50
Views

Practica vanzarii de cadouri crestine de catre organizatii caritabile crestine la nivel international, este destul de cunoscuta. Practica vanzarii de cadouri crestine si nu numai, pentru cauze umanitare, a inceput sa isi faca prezenta si in Romania. In felul acesta organizatiile umanitare isi creaza o sursa de venit constanta pentru derularea proiectelor caritabile. Aceasta metoda am inceput sa o practicam si noi la Libraria Crestina Maranatha. Pentru ca scopul acestei librarii crestine este unul umanitar, pe langa carti crestine oferim clientilor nostri si cadouri crestine. Oferta noastra de cadouri crestine este varianta, astfel ca puteti gasi la noi: cadouri crestine pentru copii, cani inscriptionate, pixuri, ceasuri, semne de carte, tablouri, brelocuri, etc.

Aceste cadouri crestine pot fi oferite celor dragi, cunoscutilor, prietenilor, in mod special care fac parte din mediul crestin protestant.

Aceste cadouri crestine de la Libraria Maranatha au un caracter umanitar. Asta pentru ca orice fel de cadouri crestine comanzi de la noi, veniturile vor fi directionate catre proiectele umanitare in care este implicata Asoc. Maranatha Romania.

Iti multumim ca vei fi partenerul nostru in acte de caritate prin comenzi de cadouri crestine.

Libraria Crestina Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Cadouri crestine pentru cazuri umanitare

Despre autor
-