32
Views

maranatha romaniaVEZI VIDEO PE: www.maranatharomania.ro

Roxana Firizoiu este din orasul Uricani, jud. Hunedoara. Aici Maranatha Romania a inceput in 2010 plantarea unei biserici adventiste. Roxana si sotul ei au fost printre primele persoane care si-au predat viata lui Hristos  prin botez, in data de 22 Septembrie 2012, in Biserica Adventista din Lupeni. Din pacate insa, Roxana sufera de o boala cumplita, Lupus eritomatos sistemic, o boala autoimuna cronica care ii pune viata in pericol. Organismul bolnavului se autodistruge. O persoana bolnava de aceasta boala care nu a intrat in remisie, traieste aproximativ 5 ani. Roxana este in al saptelea an de boala activa si din pacate nu da semne de a intra in remisie. In ultima vreme Roxana are dureri puternice de oase, oboseala cronica, pete pe fata, stare de depresie, etc. Din cauza bolii, in urma unei extractii dentare i-a ramas deschis un canal sinusal care se poate oricand infecta. Roxana este programata la operatie pe 18 februarie, care va costa 250 de euro.  Familia Roxanei traieste doar din pensia sotului, neavand posibilitati financiare sa isi urmeze tratamentul adecvat impotriva Lupusului. La inceputul lunii Martie, Roxana trebuie sa mearga la noi investigatii la Bucuresti  unde va sta 3 saptamani internata si va urma tratamente mai puternice impotriva Lupusului. Aceste investigatii si tratamente o vor costa inca 250 de euro.  Impreuna cu sotul ei Sabin, au trecut prin multe experiente in care au vazut mana lui Dumnezeu si care le-au intarit credinta lor in Domnul.

Roxana isi pune credinta in Dumnezeu ca El va conduce lucrurile pentru ca totul sa fie bine. Operatia, ivestigatiile si tratamentul impotriva Lupusului trebuie sa aiba loc cel tarziu in la inceputul lunii Martie, in caz contrar viata ei este pusa in pericol. In total Roxana are nevoie de 500 de euro, bani de care nu dispune.

Credem insa ca Dumnezeu va misca din nou inimi si cu ajutorul dvs suma aceasta va fi strasa, iar Roxana va putea sa faca operatia si tratamentul impotriva Lupusului.

Cei care doriti sa faceti donatii pentru Roxana, le puteti face in modalitatile prezentate mai jos (va rugam sa specificati destinatia donatiei PT ROXANA):

1. Online cu cardul, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

2. Prin PayPal: http://www,maranatharomania.ro/doneaza/

3. In conturile bancare ale Maranatha Romania deschise la Raiffeisen Bank:

-IN LEI direct, în contul bancar al organizatiei noastre RO 02 RZBR 00000 6001 2042422 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO direct in contul bancar al organizatiei noastre RO 52 RZBR 00000 6001 2246968, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: maranatharomania@gmail.com, telefon 0257 356 352, 0766 365 833 sau 0749 402 098

Echipa Maranatha Romania

www.maranatharomania.ro

VEZI VIDEO – Salveaza viata unei mame adventiste

Despre autor
-