21
Views

Catre toate bisericile, institutiile si firmele adventiste romanesti din Diaspora:

Cu ocazia sesiunii Conferintei Generale 2010, ce se va desfasura in orasul Atlanta, Georgia, USA, dorim sa va oferim posibilitatea de a va face cunoscute activitatile prin intermediul mai multor surse media.

Punem la dispozitia celor interesati trei variante de publicitate: clipuri video, poster cu numele bisericii sau sigla societatii sau a fundatiei, si distribuire de pliante, CD/DVD-uri, sau alte materiale specifice. Dorim ca standul sa aiba un design specific si sa ofere spatiu tuturor celor ce doresc sa se faca cunoscuti pe aceasta cale.

1.    Vor fi disponibile doua monitoare video care vor rula selectiuni din clipurile video pe care le veti trimite. Clipurile video vor trebui sa fie trimise pe un mini-DV in format HD (high-definition) pana la data de 31 Martie 2010. Nu trimiteti predici, ci imagini din biserica, de la activitatile de tineret sau copii, programe speciale in biserica sau in afara ei, activitati misionare deosebite, proiecte speciale. Materialul filmat nu trebuie sa depaseasca 15 minute, din care vor fi selectate secventele cele mai reprezentative si de calitate. Asteptam MiniDV-urile pe adresa: Henry Covaci, 6080 Ambercrest Court, Buford, GA 30518, USA.

2.    Fiecare biserica sau firma adventista va beneficia de un spatiu de 30/30cm pentru poster. Imaginea trebuie trimisa pe un CD la o rezolutie foarte mare pentru a putea tipari un poster de calitate. Fiecare poster se va incadra in ansamblu, pe un fond contrastant. Fiecare reprezentant al firmei ce-si va  prezenta sigla ar fi bine sa aiba si un prospect ce-i va reflecta activitatea sau  un CD/DVD pe care-l va oferi gratuit celor interesati. Solicitarea deschisa de fonduri nu va fi permisa.

3.    Nu putem garanta vanzarea de CD/DVD-uri, dar putem planifica prin rotatie orele la care reprezentantii formatiilor sau companiilor vor putea sa-si ofere contra cost productiile proprii in cadrul standului. Recomandam celor care doresc sa ofere contra cost acest gen de material publicitar sa pregateasca persoane care cunosc atat limba romana, cat si limba engleza. De preferat ar fi si cunoasterea unei alte limbi de circulatie (spaniola, franceza, germana). Pentru detalii, contactati-ne din timp.

4.    Pentru acoperirea costurilor acestui stand, propunem o donatie de minim US$250 din partea celor ce doresc sa-si promoveze imaginea si materialele in cadrul standului romanesc de la sesiunea Conferintei Generale. Bisericile Adventiste Romanesti din Atlanta se vor ocupa de pregatirea, transportul si montarea standului in zona expo din Sala Congreselor. Donatiile vor fi trimise in contul bisericii romane din Lawrenceville, conform datelor bancare de mai jos, cu mentiunea „GC Romanian”:

Bank of America
Account#:  003270873773
Routing #: 061000052
Swift #:   026009593 (US)
BOFAUS3N (International)

Va rugam sa trimiteti si o confirmare a donatiei dvs. la adresa gcromanian@gmail.com.

Ar fi util daca ne-ati indica intentia de participare pe aceeasi adresa (gcromanian@gmail.com) unde asteptam si datele dumneavostra de contact.

In speranta unei colaborari sustinute si a sarbatoririi eforturilor si binecuvantarilor divine in bisericile romanesti din Diaspora, echipa de organizare va asteapta:

Pastorul Cristian Modan din partea Uniunii de Conferinte din Romania
Arhitectul Gheorghe Petrescu, proiectantul Standului Romanesc
Pastorul Adalbert Orban, Biserica romana Lawrenceville, Atlanta
Pastorul Cristian Dumitrescu, relatii publice si comunicare
Covacs Studio, centrul pentru productie si prelucrare media

P.S. Uniunea Romana va avea propriul material de prezentare. Bisericile din Romania se pot adresa direct Uniunii in acest sens.

Puteti descarca mai jos un document referitor la Simbolistica Standului romanesc de la Conferinta Generala, Atlanta 2010:
Simbolistica Standului Romanesc – Atlanta 2010

Scrisoare pentru prezentarea standului romanesc Atlanta 2010

About The Author
-