36
Views

BebeDream.ro - Revista *Descoperirea comorii* - Vino sa descoperi comoara!

1. Dumnezeu a raspuns rugaciunilor noastre si dupa 2 ani de asteptare ne-a binecuvantat cu aceasta mare bucurie. Revista Desco pleaca spre copii.

Dorim sa realizam cate un numar in fiecare luna. De asemenea, nadajduim sa va placa formatul revistei. Am pregatit pentru voi povestiri, planse de colorat, jocuri, concursuri, rebus, lucru manual si multe altele, cam tot ce trebuie sa fie intr-o revista pe care voi sa o indragiti.

Emil-fac-ce-mi-place va fi eroul cel mai indragit de copii. Am pus in acest numar una din povestirile lui. Cu timpul speram sa putem realiza si concursuri.

Primul numar al revistei are un pret special de 3 lei urmand ca celelalte numere sa apara la un pret de 4 lei.

Pretul abonamentului pe un an de zile este de 36 RON.

Pentru primii 50 de abonati pe un an de zile dorim sa facem o bucurie si sa le oferim abonamentul la un pret mult mai atractiv si anume 24 RON.

Aboneaza-te acum si vei primii in fiecare luna calatoriile eroului principal Emil-fac-ce-mi-place si multe activitati pentru copilul tau.

Vezi sectiunea Desco.

2. A aparut revista Rebus+ . Testeaza-ti cunostintele si invata multe lucruri pe care nu le cunosti inca. Pentru cei care se aboneaza pe un an de zile la revista Integrame Crestine, CASA BEBEDREAM ofera gratuit revista Rebus+.
Vezi sectiunea Integrame – Rebus

3. Pentru ai motiva pe copiii de la gradinita si primara sa fie activi si prezenti la studiul lectiunilor am pregatit un carnetel pentru Gradinita respectiv Primara in care sa tineti evidenta participarilor. Carnetelui are 13 autocolante ( 12 lectii + al 13 lea Sabat) fiecare autocolant este diferit reprezentand o imagine din studiul lectiunii. Pentru fiecare prezenta copilul primeste un autocolant pe care il lipeste in carnetel. Bucuria va fi mare atunci cand la sfarsitul trimestrului va primii al 13 lea autocolant.
Vezi sectiunea Carnetul copilului.

Revista „Descoperirea Comorii” – Vino sa descoperi comoara!

| Anunturi, Buletin Saptamanal, Buletin Tineret |
Despre autor
-