53
Views

Oferta de carte crestina de la Libraria Maranatha cuprinde toata gama de carte crestina de familie, carte crestina pentru copii si tineri, carte crestina educativa, biblii, romane crestine, etc. Toata oferta noastra de carte crestina este destinata vanzarii pentru sustinerea cazurilor umanitare, in mod special pentru copii bolnavi de cancer si leucemie. Oferta de carte crestina de la Libraria Maranatha a fost pusa la dispozitie si sustinuta financiar de un grup de frati interconfesional, care doresc ca prin vanzarea de carte crestina sa generam venituri pentru sustinerea cazurilor umanitare. In momentul de fata, oferta noastra de carte crestina depaseste 2 500 de titluri de carti crestine, cat si zeci de modele de biblii, dintre cele mai variate.

Cu putin timp in urma, in stocul nostru de carte crestina a intrat si cartea ,,Viata fara limite” de Nick Vujicic

Pentru cei care nu il cunoasteti pe autor, va putem spune ca el nu are maini si picioare. De aceea, motto-ul lui este ,,Fara limite”.

Adesea simtim ca viata este nedreapta. Greutatile si imprejurarile potrivnice ne pot face sa ne indoim de noi insine si ne aduc la disperare. Sfanta Scriptura insa ne invata sa consideram ca pe o mare bucurie cand trecem prin felurite incercari. In aceasta carte crestina Nick Vujicic ne marturisteste cum s-a luptat multi ani la rand sa o invete si careia in cele din urma i-a dat de capat.

Desi, imediat dupa nastere, nici macar parintii lui nu au crezut ca pentru cineva, fara maini si fara picioare, poate exista speranta sau viitor ori ca poate trai o viata normala sau productiva, iata ca viata lui intrece cu mult orice asteptari.

In aceasta carte crestina ,,Viata fara limite”, Nick Vujicic iti impartaseste cum poti sa intrezaresti o raza de speranta chiar si in incercari dificile sau in necazuri chinuitoare. Mesajul din aceasta carte crestina sau iti va lumina cararea ce duce de cealalta parte a durerii, acolo unde, odata ajuns, vei fi mai puternic, mai determinat, mai echipat sa urmaresti viata pe care ti-o doresti si, cine stie, poate chiar sa gasesti o viata ce trece dincolo de ceea ce ti-ai fi putut imagina vreodata.
Daca ai dorinta si pasiunea de a face ceva, ceva ce este dupa voia lui Dumnezeu, vei reusi, spune el in aceasta carte crestina. Este o afirmatie indrazneata, careia nici autorul insusi nu i-a dat intotdeauna crezare. Dar daca astazi pe fata lui se poate citi bucurie, aceasta este rezultatul calatoriei sale pana in prezent. N-a avut de la inceput tot ce avea nevoie, asa ca de-a lungul drumului a trebuit sa dobandeasca anumite trasaturi importante.

In aceasta carte crestina autorul ne spune ca, pentru a trai viata fara limite, am descoperit ca am nevoie de:
o vointa puternica,
o speranta atat de solida, incat sa nu poata fi franta,
credinta in Dumnezeu si in posibilitatile Lui infinite,
dragoste si acceptare de sine,
atitudine cu altitudine,
un spirit curajos,
o inima increzatoare,
dorinta de a descoperi ocazii prielnice,
capacitatea de asumare a riscului si o doza buna de umor,
placerea de a le sluji in primul rand altora.
Da, sunt cu adevarat o fiinta binecuvantata. Sunt de-a dreptul ridicol de fericit.

Aceasta carte crestina se gaseste de acum in oferta Librariei Maranatha.

Va reamintim ca orice carte crestina comandata de la Libraria Maranatha devine un ajutor umanitar pentru cei aflati in nevoie, in mod special copii bolnavi de cancer si leucemie.

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Oferta de carte crestina: Viata fara limite de Nick Vujicic

Despre autor
-