36
Views

Avem bucuria să vă anunțăm că în luna ianuarie a anului ce stă să vină, în orașul Buzău se va deschide Restaurantul „New Life”, un restaurant gândit special pentru sănătatea noastră! Iar ca un element de noutate absolută în România este faptul că Restaurantul ”New Life” face parte din Centrul de Schimbare a Stilului de Viață „New Life”.

Aflați mai multe informații despre Restaurantul ”New Life”, lecturând mesajul managerului general, dr. Paul Costache:

”Ne confruntăm cu o creștere mai mult decat îngrijorătoare a așa-ziselor boli ale civilizației (boli cardio-vasculare, cancere, obezitate, diabet, boli neuro-psihice, boli pulmonare, etc.).

Numitorul comun al tuturor acestor boli este stilul de viață nesănătos.

În lumea medicală, la ora actuală, cuvântul de ordine în abordarea acestei patologii este schimbarea stilului de viață.

Centrul Medical Medinvest si-a propus un proiect ambițios pentru sănătatea dumneavoastră, și anume, structurarea unui Centru care să vă ajute în implementarea unui stil de viață sănătos.

Intrucât unul din factorii cu impact major asupra starii de sanatate este dieta, primul obiectiv al acestui proiect a fost deschiderea unui restaurant cu o hrană sănătoasă.

Cateva informații despre filozofia Restaurantului ”New Life”:
–  ingredientele folosite la structurarea meniurilor sunt de cea mai buna calitate nutrițională: doar ingrediente vegetale, fiind excluse produsele rafinate, cum sunt: zahărul, faina albă, uleiurile vegetale nesănătoase, uleiurile hidrogenate, ș.a. . Singurul ulei folosit este cel de măsline.
– îndulcitorii folosiți  sunt fructele uscate și, la unele preparate, foarte puțină miere de albine;
-tehnicile de gastrotehnie sunt gândite, astfel încât să nu altereze calitatea nutrițională a alimentelor;
– combinația ingredientelor este aleasă cu grijă, încât să acopere complet toate nevoile nutriționale ale organismului;
-calitatea gustativă a produselor urmărește punerea în valoare a savoarei naturale a diverselor ingrediente. 

Fiecare preparat culinar, marca ”New Life” trebuie sa îndeplinească, în același timp, două condiții : să fie sănătos și gustos.

Consultantul știițific al Restaurantului New Life este dr. Margi Anne Isaia, MD MPH (master în nutriție și sănătate publică la Universitatea Loma Linda, SUA)

Specialistul bucătar care concretizează în bucătărie toate principiile enunțate mai sus este doamna Laura Dima, Maestru Bucătar în Arta Culinară Vegetariană, cu o experiență de peste 30 de ani.” (dr. Paul Costache – manager Centrul Medical Medinvest)

După inaugurarea oficială, Restaurantul ”New Life” va fi deschis publicului larg, începând cu 9 ianuarie 2012.

Adresa Restaurantului „New Life” este: Str. Col. Ion Buzoianu, Nr. 59, Buzău

Informații suplimentare puteți solicita la adresa de e-mail: loredana.diaconu@omedia.ro sau telefonic, la numărul: 0722.510.360

Anunțuri despre Restaurantul ”New Life”, aflați aici !

Vă așteptăm cu drag să încercați preparatele Restaurantului ”New Life”, un altfel de restaurant, special pentru sănătatea dumneavoastră!

Vă mulțumim pentru lecturarea acestui anunț și vă urăm un sfârșit de an 2011 cât mai înălțător și un an 2012 așa cum vi-l doriți!

Multă sănătate!

Loredana Diaconu
PR Specialist
http://alimentatiaoptima.wordpress.com

New Life: Un altfel de restaurant, special pentru sănătatea ta!

Despre autor
-