36
Views

Pentru a facilita achizitia de carti si cadouri, Libraria Baruc are, pe tot parcursul anului 2010, un plan de promotii. In felul acesta, va puteti completa biblioteca cu noi.

Prima campanie promotionala include reduceri la produsele incluse in sectiunea Magazinul de 8 Martie de pe site, dar si alte reduceri (la cartea pentru copii, cea de consiliere pentru criza financiara si altele) ce pot fi vizualizate in sectiunea Promotii.

Reducerile de pret, la produsele din Magazinul de 8 Martie, sunt valabile, in functie de stocuri, intre 10 februarie si 10 martie si includ reduceri de pret la carti care au ca public tinta persoanele de gen feminin, dar si pe cele care le pot oferi atentii in aceasta perioada.

In curand, Libraria Baruc va oferi si accesorii – huse si borsete pentru Biblii, la preturi si calitate avantajoase. Pentru aceste produse, vom oferi discount-uri revanzatorilor, dar si cumparatorilor finali, in functie de cantitate. Primele sortimente sunt afisate pe site, in sectiunea Cadouri/Huse, borsete.

Si acesta nu este finalul. Pentru ca tot anul va asteptam cu surprize, produse noi si reduceri. Veniti, vedeti si cumparati la www.librariabaruc.ro.

Magazinul de 8 Martie

| Anunturi |
Despre autor
-