24
Views

ADRA Romania lansează, în cadrul campaniei „Cântec pentru zâmbetul mamei”, un CD audio, dedicat mamei, pentru a veni în ajutorul femeilor și copiilor refugiați în CASA ADRA ( Centrul de Primire în Regim de Urgență a Victimelor Violenței în Familie).

Peste 65 de persoane, mame și copii, alungați prin violență din propriile cămine, au fost adăpostite în acest centru, din aprilie 2009 și până în prezent.

Violența în familie mutilează sufletele lor și au nevoie de un loc în care să se refacă, să-și reorganizeze prioritățile și să învețe că niciodată nu e târziu să o iei de la capăt.

În CASA ADRA gasesc o atmosferă caldă, a unui cămin creștin. Aici este locul în care aceste femei descoperă cât sunt de valoroase în ochii lui Dumnezeu și că există soluții la problemele cu care se confruntau de atâta timp.

Toate fondurile obținute din vânzarea CD-urilor, vor asigura în continuare, acestor mame, cazare, hrană, consiliere psihologică, cursuri de sănătate și bucătărie vegetariană, consiliere juridică și îndrumare profesională, ajutând astfel la recăpătarea zâmbetului pierdut în atâta suferință.

Detalii în legătură cu modul de procurare al compact-discului primiti la telefonul : 021 25 25 117.

Dăruiește zâmbete, dăruiește speranță și lasă muzica să-ți umple sufletul!

„Cântec pentru zâmbetul mamei” – campanie ADRA Romania

| Anunturi, Marketing, Non-profit |
Despre autor
-