45
Views

Dragi prieteni,

Dupa cum stiti din mesajele noastre anterioare in vara acestui an Intercer a trecut printr-un impas legat de continuarea activitatii, impas datorat unor probleme de sanatate, precum si financiare. Din august 2009 de cand am facut acel apel Intercer a pornit pe un nou drum in care activitatea voluntara este impletita cu activitati platite, care sa faca posibila continuarea acestui proiect.

Dorim sa continuam in acelasi fel in 2010 si mai departe. Incercam sa construim la Intercer un sistem care sa se autosustina. Aceasta ne va da mai multa stabilitate si eficienta in ceea ce facem.

Cu siguranta, este nevoie in continuare de fiecare dintre dvs. – persoane fizice sau organizatii. De aceea, va invitam sa participati si sa raspundeti activ la programele si serviciile legate de Intercer, facand din colaborarea noastra un mijloc reciproc de a promova activitatile desfasurate.

Ne bazam pe ajutorul lui Dumnezeu si al dvs. Intercer va va oferi aceleasi servicii cu care v-a obisnuit in ultimii 12 ani, servicii bazate pe seriozitate, consecventa si profesionalism.

Intercer va ofera in continuare un site bogat in resurse biblice, stiri si programe audio-video. Intercer este cel mai popular website adventist romanesc si unul dintre cele mai vizitate site-uri crestine din Romania.

Va multumim pentru sustinerea dvs. pentru activitatile Intercer!

Echipa Intercer

Link-uri legate de acest subiect:

* Intercer merge mai departe! (apelul initial Intercer si noutati in perioada August – Decembrie 2009)

* Intrebari si raspunsuri despre activitatea Intercer

* Raport financiar preliminar si final Intercer pentru 2009

* Raport 2% pentru 2009

* Raport financiar Intercer – Ianuarie – Noiembrie 2010

* Doneaza aici!

Intercer 2010

Despre autor
-