16
Views

In zona in care actioneaza Maranatha Romania, exista multi batrani singuri, neputinciosi, parasiti de copii lor sau care nu au pe nimeni. Traiesc la limita existentei, cu pensii foarte mici sau deloc. De 5 ani de zile in masura posibilitatilor, oferim regulat acestor batrani, alimente, imbracaminte, lemne de foc, etc. Situatia unor dintre ei s-a agravat, datorita contextului financiar. De aceea, dorim sa lansam proiectul ,, Doneaza o paine” prin care dorim sa venim in ajutorul acestor batrani saraci. Dorim ca zilnic sa le oferim acestor oameni painea de care au nevoie. Avem in atentia noastra 50 de batrani care au nevoie de ajutorul nostru. Zilnic dorim sa le oferim o paine in valoare de 3 lei pana la sfarsitul anului. Asta inseamna ca vom avea nevoie 3 250 de paini pana la finele lui 2011. Daca fiecare dintre noi am dona o singura paine lucrul acesta nu ar fi o problema.

Cum se va desfasura proiectul?

In masura in care vom avea un anumit numar de paini donate, noi vom merge la magazin (acolo unde este fiecare batran) si vom plati painea pentru el pentru o anumita perioada, astfel incat, beneficiarul isi va putea ridica zilnic painea fara sa il coste nimic.

Dorim sa aducem astfel un motiv de bucurie si maingaiere in inimile celor mai in varsta dintre noi, care in aceste vremuri traiesc mai greu.

Cei care doriti sa sustineti acest proiect, donand fonduri pentru cumpararea de paini, o punteti face in modalitatile prezentate mai jos:

1. Online direct cu cardul aici: http://maranatharomania.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://maranatharomania.ro/doneaza/

3. In conturile deschise pe numele Maranatha Romania de mai jos, deschise la Raiffeisen Bank:

 

-IN LEI direct, în contul bancar al organizatiei noastreRO02RZBR0000060012042422 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO direct in contul bancar al organizatiei noastre RO 52 RZBR 0000060012246968, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

 

Pentru detalii ne puteti contacta la adresa de email: maranatharomania@gmail.com, sau telefon: 0766 365 833 sau 0749 402 098

Doneaza o paine pentru un batran sarac

Despre autor
-