25
Views

Luna decembrie a adus 4 castigatori la concursul de poezie lansat de programetineret.ro. Acestia sunt:
Premiul special oferit de programetineret.ro domnului Gabriel Neagu pentru poeziile publicate si trimise. Premiul este cartea „Imblanzirea Tigrului” oferit de Bebedream
Premiul 1: Peiculescu Oana – cu poezia „Ingerii vestesc pe Isus”. Premiul este albumul numarul 2 al grupului vocal Gaborii „Ohtar aseh? De ce nu vii” ?
Premiul 2: Daniel – cu poezia „Ce faci cu viata ta”. Premiul este un cd, albumul „VIS DE CER”, interpretat de Luiza Tufisi.
Premiul 3: Iovu Corina-Beatrice – cu poezia „Cine da, lui isi da. Premiul este un cd, albumul „VIS DE CER”, interpretat de Luiza Tufisi.
Felicitari castigatorilor! Concursul continua si in luna ianuarie
Va incurajam sa publicati resursele crestine pentru tineret de care dispuneti pentru a avea acces tot mai multi tineri la ele. Va multumim. Daca aveti ceva de postat va puteti inscrie pe site si publica sau ne puteti trimite la programetineret@azsbellu.ro si le vom publica noi. In plus incepand cu luna ianuarie va fi un premiu special pentru utilizatorul care va publica cele mai multe resurse (poezii, partituri, proza, ilustratii, programemuzicale, etc).

Concurs www.programetineret.ro – Rezultate decembrie

Despre autor
-