19
Views

Dragii noștri,

Am încheiat primul sezon de filmări pentru emisiunea VINO SI VEZI.
25 de ediții deosebite, la care am lucrat cu bucurie și cu dorința sinceră de-a ajuta cumva poporul acesta, atât de stigmatizat, uneori justificat, alteori nu.
Am avut împreună ocazia să cunoaștem rromi valoroși, de existența cărora poate habar n-aveam, rromi care la rândul lor, prin diferite acțiuni au venit în sprijinul fraților lor.
Am accentuat în cadrul discuțiilor din platou importanța unui trai bazat pe valorile creștine deoarece credem cu tărie că Singurul care are putere să schimbe ceva în mentalitatea unui om, rrom sau ne-rrom este Dumnezeu.
Am făcut câțiva pași. Să spunem … 25. Suntem în picioare. Mergem înainte?

Gânduri alese,
Producătorul

Dragi prieteni,

Primiți aceste gânduri în semn de recunoștință pentru că ați fost alături de noi la început de drum. Pentru mine, moderarea acestei emisiuni a fost mai mult decat o provocare, a fost o încercare de auto-depășire. Sper, reușită! La finalul acestui sezon, vreau să mulțumesc tuturor celor implicați în realizarea acestei emisiuni, începând cu producătoarea emisiunii, cu ajutorul căreia filmarea unei emisiuni cu și despre rromi a devenit posibilă și continuând cu toți ceilalți colegi: regizorul de montaj care și-a exersat îndelunga răbdare în timpul filmărilor, editorului video, cameramanilor, redactorului, documentaristului și în mod special asistentei de poducție.

La final, dar nu în ultimul rand, mulțumesc prietenilor care au acceptat invitațiile noastre și tuturor celor care au vizionat emisiunile!

Să ne revedem cu bine … în toamnă. Cu voia Domnului!

Te-aven bahhtale! – Să fiți binecuvântați!

Iancu Gabor

Comunicat „Vino si vezi”

| Anunturi |
Despre autor
-