11
Views

Asociatia Maranatha Romania sustine in comuna Batar, jud. Bihor, un adapost pentru batranii strazii. De curand, cu ajutorul Maranatha Romania adapostul a fost dotat cu incalzire centrala. Datorita iernii foarte grele si a gerului de afara, am strans din gari si de pe strazi oamenii fara adapost pe care i-am gasit. In momentul de fata sunt 25 de batrani carora le oferim hrana, adapost si ingrijire permanenta. Din pacate, iarna aceasta grea ne-a luat prin surprindere si avem nevoie de lemne suplimentare. De asemenea, numarul mare de batrani depaseste posibilitatile noastre financiare. Avem nevoie urgenta de lemne de foc, alimente, paturi, lenjerii de pat sau fonduri pentru toate acestea. Cei 25 de batrani sunt hotarati sa ramana permanent in acest adapost, ei neavand o locuinta sau un alt loc de refugiu. De acest adapost pentru batranii strazii se ocupa lucratorii nostrii, familia Marcel si Artemiza Tanase.

Cei care doriti sa faceti donatii pentru acesti batrani va rugam sa ne contactati la adresa de email: maranatharomania@gmail.com sau telefon: 0766 3675 833 sau 0749 402 098.

Cei care doriti sa vizitati personal acest adapost, va rugam sa ne comunicati pentru a va indruma spre comuna Batar. In curand Maranatha Romania va reveni cu un reportaj video despre acest adapost.

De asemenea, pentru cei care doriti sa faceti donatii in fonduri, va rugam sa folositi modalitatile prezentate mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://maranatharomania.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://maranatharomania.ro/doneaza/

3. In conturile bancare de mai jos, deschise pe numele Maranatha Romania la Raiffeisen Bank:

-IN LEI direct, în contul bancar al organizatiei noastre RO 02 RZBR 00000 6001 2042422 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO direct in contul bancar al organizatiei noastre RO 52 RZBR 00000 6001 2246968, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Dupa efectuarea donatiei va rugam sa ne comunicati depunerea acesteia prin email sau telefonic.

www.maranatharomania.ro

COD PORTOCALIU pentru 25 de batrani ai strazii

| Anunturi, Social |
Despre autor
-