31
Views

Noutati Intercer – noutati.intercer.net

Asa cum v-a obisnuit in ultimii treisprezece ani, Intercer este locul unde gasesti aproape totul despre biserica si mediul adventist romanesc, precum si multe resurse crestine cu caracter general.

Pentru a va facilita si pentru a pune in valoare resursele crestine de la Intercer si de pe alte website-uri adventiste sau crestine in general, am creat un nou website specializat pe stiri: noutati.intercer.net

Acest nou website pregatit de Intercer isi propune sa va tina la curent cu stirile si noutatile din lumea crestina, precum si cu alte stiri de interes general preluate prin RSS de la diferite surse. In loc sa cautati toate aceste stiri pe fiecare website in parte, puteti acum sa le regasiti intr-un singur loc – la noutati.intercer.net !

In acest fel adunam laoalta si promovam munca neobosita a acestor organizatii media crestine sau persoane care investesc timp in a scrie articole, punand la dispozitie in fiecare zi, saptamanal sau periodic resurse si stiri de interes. Salutam si apreciem munca fiecaruia in parte!

Website-ul nostru preia titlul si descrierea acestor stiri, si ofera un link catre website-ul sursa unde puteti citi stirea intreaga, respectand reglementatiile legale in vigoare.

Am inclus diverse categorii de stiri, cum ar fi: Stiri din comunitati (Timisoara 3, Adancata) si Conferinte (Muntenia, Banat, Moldova, Transilvania de Nord), Stiri Intercer si articole de la site-urile aferente Intercer (Intercer Tv, Intercer Tube, BiblePhone, Articole Crestine, Conexiuni Crestine Contemporane, Cercetati Scripturile etc.), Studii biblice (Studiu-biblic.ro), Stiri oficiale (AARC – Info Adventist, Revista Presei, Anunturi), ADRA.

De asemenea, am inclus o categorie Media – programe audio-video, stiri din reviste crestine – Semnele Timpului, AdvenTube, Majesty, Oameni si Perspective, Oxigen, Oxigen 2, Altar de Seara, Devotionale, Materiale de tineret (ProgrameTineret.ro, Revista Respiro, Tin Nord, Resurse crestine pentru copii), bloguri personale – Cristian Modan, Manu Ban, Ovidiu Radulescu, Daniel Chirileanu, Alt Om, Aievea.net, 1MVBooks Timisoara, stiri despre sanatate de la Stiri-info.ro, Cristian Patrascu (Pastila de Sanatate, Noutati medicale) etc.

Pentru cei interesati de stiri in alte limbi am inclus Adventist News Network, E-Grace Notes si altele in limbile engleza, franceza, spaniola, portugheza, italiana si germana.

Alte feed-uri de stiri vor fi adaugate pe parcurs, pe masura ce aflam despre ele. Daca aveti un feed RSS, puteti trimite feed-ul dvs. in mod GRATUIT pentru afisare pe site-ul nostru.

Puteti sa promovati aceste stiri fie prin link-uri catre site-ul noutati.intercer.net, fie dand click pe „Trimite articol” (pentru a-l trimite mai departe pe email, sau catre Facebook, Twitter, Google Buzz, etc.) fie pe butonul Facebook „Like” de la sfarsitul descrierii stirilor. (dati click pe imaginea alaturata)

Cititi stirile la Intercer! Vizitati in fiecare zi site-ul de noutati http://noutati.intercer.net pentru a fi la curent cu stirile din lumea crestina.

Citeste stirile la Intercer!

Despre autor
-