19
Views

Pe langa oferta de carte crestina, Libraria Maranatha va pune la dispozitie 16 modele de biblii de studiu. Pentru cei care sunt interesati de biblii de studiu, dorim sa va prezentam pe scurt cateva modele care sunt in stocul Librariei Maranatha. Aceste biblii de studiu sunt cautate in mod special de pastori, misionari, lucratori biblici si de catre cei care doresc sa studieze profund Biblia, avand nevoie de informatii suplimentare pe langa textul biblic, sau unelte suplimentare de cercetare. Biblia de studiu, pe langa textul biblic, ofera cititorului o bogata concordanta biblica, materiale ajutatoare, dictionar biblic, detalii/informatii istorice, cat si detalii suplimentare despre o zona/oras/personaj, etc. De asemenea, orice biblii de studiu pune la dispozitia cititorului si harti cu locurile biblice, detalii arheologice, etc.

De la Libraria Maranatha cele mai cautate 3 Biblii de studiu sunt:

1. Biblia cu explicatii CO 77 PF (concordanta, explicatii, format mare, din piele cu fermoar)

2. Biblia de studiu pentru o viata deplina (are toate uneltele descrise mai sus). Aceasta biblie de studiu o puteti gasi in mai multe variante si culori: din piele, cartonata, cu fermoar, fara fermoar, etc.

3. Biblia cu explicatii Hand Made. Aceasta biblie de studiu cuprinde uneltele de studiu descrise mai sus. Ceea ce o face speciala, este coperta Hand Made.

Daca sunteti interesati de biblii de studiu, va invitam sa vizitati site-ul Librariei Maranatha, la sectiunea Biblii de studiu.

Va reamintim, orice comanda de la Libraria Maranatha devine un ajutor umanitar pentru copii bolnavi de cancer, leucemie, etc.

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Biblii de studiu la Libraria Mararanatha

Despre autor
-